tibor987 je napisao(la):MA bola prosuo se lik da valja, kaze nema para za branike ofo ono, a odjednom ,pretpostavljam, buseni 2.9 na 3.0 litre zapremine i 227kW, odnosno to je malo ispod 310 konja....plus sto na onoj slici gore se vidi lijepo sredjeni motorni prostor i polirana crijeva sa turbine i IC-a
A ja sam laik, ali mislim da ne mozes tek tako ugurat turbinu na vr-a, a bogme ni jeftino
vwTalic je napisao(la):evo sigurno i najvece promjene na mom autu
a to je ustvari ubacivanje nove masine
radi se o VR6 3.0 mashini sa 227kw
radi se o remusu yap style
ove prerade su mu dale prekrasan zvuk
tibor987 je napisao(la):vwTalic je napisao(la):evo sigurno i najvece promjene na mom autu
a to je ustvari ubacivanje nove masine
radi se o VR6 3.0 mashini sa 227kw
evo slika sa novom mashinom nazalost imam samo sliku sa vec ubacenom masinom naravno nisam ja radio ja to ne bi znaao ni za godinu sastaviti:lol::lol::lol:
naravno uz novu masinu mora i novi auspuh
evo slike od zadjeg lonca
radi se o remusu yap style
ove prerade su mu dale prekrasan zvuk
Mislim da si pogrijesio, postojala je samo 3.2 litreni VR6 ( pored onih malesnih pederskih 2.8 i 2.9 koji tetke vozaju), a inace to je stroj ipo, sa 227 kW je imao u prvoj verziji, kasnije je u verziji dva ( kao sto je kod tebe ) imao bolju ispusnu granu ( 7 ispusnih cijevi na grani sa 6cilindara ), 18svijecica NGK terrible crap edition 3, samsonite paljenje, i pump duse u gepeku cija je tudja...ta masina je onda izbacivala sa novim usisom i intercoolerom klime na 325kW...samo cu ti reci da to leti ko sto vragova, svaka ti cast ! Jos sad odradi trikvencijalni mjenjac i 5motion sustav sa troduplom sperom i ojacanim poluosovinama sa r32 passat...mislim da su poluosovine bile Moskvich EB85 oznaka....
Jos jednom svaka cast !
lowered_car je napisao(la):sad kad imas novi motor gledaj sta radis sa prednjom maskom,,onda napravi nove usmjerivace zraka,jer u ljetnim temperaturama ce ti kuhat stalno
bmwscaner je napisao(la):izdala te kvaliteta slika haha
kakavi bola kilovata toliko LOL
pioneer_09 je napisao(la):a gdje je slika kad je motor ubacen u tvoje auto
ArminM je napisao(la):nemojte ga napadat,mozda i ima to sto tvrdi
samo za 3.0 VR6 jos nisam cuo
bucky_mb@yahoo je napisao(la):OMG:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry: kakva je ovo
teska kategorija cuninga,:icon_sad: vracaj u fabricki izgkled i plati nekome
da ti ofarba auto profesionalno, ili nabavi neke normalne karambolke
tibor987 je napisao(la):MA bola prosuo se lik da valja, kaze nema para za branike ofo ono, a odjednom ,pretpostavljam, buseni 2.9 na 3.0 litre zapremine i 227kW, odnosno to je malo ispod 310 konja....plus sto na onoj slici gore se vidi lijepo sredjeni motorni prostor i polirana crijeva sa turbine i IC-a
A ja sam laik, ali mislim da ne mozes tek tako ugurat turbinu na vr-a, a bogme ni jeftino