sub3r je napisao(la):
Samo ti drug po svom, ovdje su sve trkaci na tastaturi a vecina voza sporija auta nego ti planiras napraviti. Dosta posla te ceka, ali vidim da imas volje i da zelis to odraditi. Nista ne fali corradu sa TDI motorom unutra, jos ako se sve to fino spakuj, milina. Redovno nas obavjestavaj o radovima i poprati slikama. Sretno u radu
eee hvala drug...bas ti hvala na divnim rijecima,mada ja znam da niko vjerovatno nemisli nista lose komentarima..tu smo da iznesemo misljenja,iskustva,planove i pomognemo jedni drugima..i jedni pokusavaju da kao "ocuvamo originalnost nekih vozila" ali realno gledajuci kome je danas do toga..bitan je taj vizuelni izgled auta..te da nije bas totalna Šerpa na putu :icon_smile: i kao sto kazes..sta fali jednom TDi pod haubom corrada..
i nebrini..cim pocnu radovi..dijelim
soffa je napisao(la):
ma ubacuj sta hoces u njega samo ga ne zapustaj da ovakvi bude,moze i od venta 90ks pa cipuj na 120 kasnije,mada nije ovaj auto za toga all kad je gorivo u pitanju ubacuj..sretno u radovima i posveti se i izgledu i unutrasnjost poradi..
hehe da..mah imao sam prosle godine jednog golfa 2...bio isto dizel ali 1.6 td..
i bio je kao nov novcat..generalno obnovljen..
i isto planiram i sa corradom..za nejg imam dodatne motivacije..ko ne bi imao ?