S obzirom da nisam imao vremena napisati izvjestaj kako sam obecao na 2.500 KM, pisem isti tek nakon 5.126 KM..Mnogo radim, i nisam imao vremena da napravim rezime potrosnje ulja, ponasanja motora i sl. Do sada u ovih 5.126 KM potrosnja ulja je dosla do 0,9 dcl sto je i prihvatljivo ako uzmemo cinjenicu da je motor na 370.000 KM.. U posljednje vrijeme je vani hladno, nesto vise sam boravio na otvorenoj cesti..Situacija je slijedece: Bizol ima nesto nizi pritisak koji se moze primjetiti kada je vani hladno, medjutim vrlo brzo se stabilizuje.. Kako se ulje haba tako i pritisak lagano pada, nista strasno, zanemarivi su pomaci. U ovih 5.126 KM najvise se moze primjetiti da motor znatno tise i ugladjenije radi. Motor ne zvoni kao ranije, te je hladan, tisi barem 40% nego sa drugim uljima koje sam do sada sipao.. Bizol planiram voziti do 7.000 KM da vidim kolika ce ukupna potrosnja biti na 7.000 KM i koliko ce jos pritisak pasti.. Sve u svemu Bizol je jako dobra i isplativa kupnja. Ja sam za sada prezadovoljan, te planiram nastaviti sipati Bizol i dalje. Do ponovnog pisanja, srdacan pozdrav.