SM chip tuning je napisao(la):
naravno da nije i da nema tu opravdanja...
ali da li je nacin i pravi postupak praviti javni linc protiv svih koji imaju alu felge,spusten auto,zatamljene folije ???
Novinari to rade namjerno zbog medijske paznje a ne da pomognu javnosti u ucesnicma u saobracaju.
Zasto ne naprave emisiju da li Sarajevo treba 402 drag race staza ili kruzna staza ili bilo sta sto bi smanjino i prebacilo dio adrenalina sa ulice na stazu ???
Pa u svakoj drzavi ima ljudi koji vole gas i snagu ali imaju i staze gdje mogu da se "prazne",mi nemamo NISTA...
necemo se lagati, i da imamo stazu rijetki bi se odrekli gasanja po gradu, na stazi nemaju koga impresionirati, staze se placaju itd... i ko ce praviti emisiju o pravljenju staza kad ovdje neznaju 200m ulice obicne asfaltirati kako treba...
realno, ovo bi bas bilo ispravljanje krive drine, mozda i mi ovdje malo pretjerujemo, jer evo ja licno nikad nisam primjetio da me neko zbog auta smatra divljakom, cak ni od strane policije koji su poprilicno selektivni po tom pitanju
znaci sve se to uglavnom svodi na nas kao pojedince kako se ponasamo, nemoze se po autima odvojiti kakav je ko, niti se moze nekome zabraniti da stavlja felge i folije i divlja po gradu, da ne bi ostali ispastali zbog njega...
a kao grupa se posebno tesko izboriti protiv tih predrasuda jer bi se onda trebali ocigledno ograditi od onih koji divljaju po gradu