Sad cete vi svi na ovo reply , aj klinjo cuti ne'as ti pojma i tako...
Ljudi svako voli neki pravac , i svako se opredjeli za neki pravac.
O ukusima se ne raspravlja !
Ja sam "pristalica" german style-a , ali opet kad vidim neka extreme auta ili tako nesto izmame mi osmijeh na lice...jer neko nesto pokusava i trudi se...ali ne valja pretjerivati , zasrati itd.
Meni je npr. Vladin GTI prelijep , jos par nekih stvarcica i to je to...dok neki dan prodje Vlado(Bucky) , a meni jaran govori , joj vidi onog cunera...ja ono kao :icon_eek: sine jes' ti dobar s' glavom.
Uploaded with
ImageShack.us
Meni je ovo lijepo iako je radjeno kako je radjeno , prepravljanjem originalnih djelova , ovako onako , ali je auto opet fino odradjeno...
I fora je sto sam primjetio par puta , prvo u auto tuningu prozivate neko auto , kad se lik prijavi na forum i predstavi auto vi ga nafalite :icon_biggrin:
Nemam znaci nista protiv dobrog Extreme-a , Cleana itd. , meni moje tebi tvoje i ha ya...
Problem se javlja sto je kod nas vecina extreme auta "privatluk garage cuning " nabaca se nekih svemirskih ne skladnih spojlera od poliestera koje prave kojekakvi "kvazi majstori" , pa je raja odbacila taj stil , ali realno da se napravi dobar extreme sa originalnim djelovima :Riegera , JOM-a itd. koji branici kostaju i po 300-500e komad. Ali raja radi kako radi , i zbog toga je to ovdje cuning i odbacen stil...pogledajte malo u svijetu sta se radi ne osvrcite se samo na "ne kvalitetnu" BIH "tuning" scenu...
Tacno kako je Shelby rekao , smijali ste se meni kad sam pisao GTI Body , BBS itd. , a sutra xxx vas dodje i napise e 'de promjeni mu taj branik , ovaj ti je bolji , ovo 'vako , ono 'nako....
Nego fino admini , pobrisat' sve komentare i temu pod LOCK , nek raja uziva citajuci jedan ovako fin text , i gledajuci ove slike , ovako savrsenih auta.