Član
RE: STILOVI I PRAVCI u svijetu modifikovanih automobila
općenito nisam neki ljubitelj ekstremnog tuninga...može i on bit ok ako se napravi s ukusom...ali ne volim kad ljudi nabacaju te plastike kao mutavi i naprave ruglo i sramotu od auta...a što je najžalosnije utuku u njega puno novaca.....
mtopic je napisao(la):HrSupra je napisao(la):Nebi se baš ložio s tobom što se tiče "ekrem tuninga" jer se s neukusnom i pretjeranom plastikom (pod tim mislim na kupovne tuning djelove) itekeko može napraviti isti....
Nisi procitao sta sam napisao ...
Napisao sam isto tako da su za "Ekrem tuninga" auta koja pretjeraju u mijesanju stilova (mozda nisam posebno naglasio, ali moze se zakljuciti iz onoga sto sam napisao). A pretjerivanje u spojlerima, plastikama i slicnim stvarima spada u Extreme Tuning, koji cekamo da bude objasnjen i koji, kao takav, isto ima svoja pravila i ogranicenja i isto tako auta koja iskacu iz tih pravila su za "ekrem tuninga", a to je vjerovatno to na sto si ti mislio (tipa prednji branik oblih i laganih linija, a zadnji branik sa ostrim linijama i extremno naglasenim detaljima i sl.)
općenito nisam neki ljubitelj ekstremnog tuninga...može i on bit ok ako se napravi s ukusom...ali ne volim kad ljudi nabacaju te plastike kao mutavi i naprave ruglo i sramotu od auta...a što je najžalosnije utuku u njega puno novaca.....