Početnik
marko_v je napisao(la):muha je napisao(la):konkretno pitanje organizatorima:
jel moguce rostilj raspaliti ....
nedaju rostiljati,vojni objekat...
nije dobro nijeeeeeeee
marko_v je napisao(la):muha je napisao(la):konkretno pitanje organizatorima:
jel moguce rostilj raspaliti ....
nedaju rostiljati,vojni objekat...
srdjan014 je napisao(la):Jel' zna neko kakvo ce vrijeme biti u nedelju?
Ako bude style, do kad se primaju prijave? Kad ce neka satnica se znati?
muha je napisao(la):nije dobro nijeeeeeeee
MTR je napisao(la):kolko' se ulaz placa gore kod vas ?
Ervix_focus je napisao(la):MTR je napisao(la):kolko' se ulaz placa gore kod vas ?
5 KM druze kao i svagdje
parking 2 KM
esso_sa je napisao(la):muha je napisao(la):nije dobro nijeeeeeeee
Haj ba dobro ce ti doc da malo smrsas
ADO MOSTAR je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):MTR je napisao(la):kolko' se ulaz placa gore kod vas ?
5 KM druze kao i svagdje
parking 2 KM
Poštujem organizatora sve oko toga što rade ali koji je razlog naplate parkinga kad se isti primjer u Mostaru,Osijeku ili nekom drugom gradu ne naplaćuje?
Nemam ništa protiv čak to je dobro ako pare i od toga idu u nagradni fond.Sorry ako je pitanje već bilo...
muha je napisao(la):e bas sam htio napraviti teferic da upotpunim dozivljaj..
a taman sam se nameracio, jer za razliku od nekih mi idemo na evente da se zajeba***o prvo pa onda da se malo i trkamo.. al eto o tom po tom..
emirEX_sa je napisao(la):ADO MOSTAR je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):MTR je napisao(la):kolko' se ulaz placa gore kod vas ?
5 KM druze kao i svagdje
parking 2 KM
Poštujem organizatora sve oko toga što rade ali koji je razlog naplate parkinga kad se isti primjer u Mostaru,Osijeku ili nekom drugom gradu ne naplaćuje?
Nemam ništa protiv čak to je dobro ako pare i od toga idu u nagradni fond.Sorry ako je pitanje već bilo...
prostora nema dovoljno da bi svi mogli parkirati, to je jedan od razloga a treba ljudima platiti dnevnice koji citav dan rade gore, sto za redare sto za mjernu ekipu sto za sudije za db i sudije za stajling. sve to treba platiti zato se i naplacuju ulaznice i parking. nece niko raditi za kiki riki
esso_sa je napisao(la):muha je napisao(la):e bas sam htio napraviti teferic da upotpunim dozivljaj..
a taman sam se nameracio, jer za razliku od nekih mi idemo na evente da se zajeba***o prvo pa onda da se malo i trkamo.. al eto o tom po tom..
Slazem se sve al *ebiga kad organi ne daju... Visa sila nazalost
muha je napisao(la):a taman sam se nameracio, jer za razliku od nekih mi idemo na evente da se zajeba***o prvo pa onda da se malo i trkamo.. al eto o tom po tom..