Član
RE: Njemac otisao, Japanac dosao
Ma loži se na njega od kada ga je prvi put vidjela ko mala...i to bas kao tvoj model, zeleni
Kod nje je 2003 godina, znaci predzadnji model. Nije los autic, samo sto su zeznuli sa nekim detaljima...tipa jeftine plastike unutra, doboša umjesto diskova pozadi i sl..al da je fensi-šmensi...to da
djavolica je napisao(la):Tiburon je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):uh dobar autic,pravo dobar
ima u tuzli jedan eclipse,noviji malo,neka cura isto vozi
To je Milna, moja prijateljica
Dobar je Eclipse, 2.4 150 KS..vozio sam ga. Steta samo sto je automatik. Bice joj drago kad cuje da ima jos neka cura sto vozi Micija
Hehe odlicno, zna cura sta je pravo auto:icon_biggrin:Koliko sam razumjela kod nje je sljedeca generacija Eclipse? To je po meni ujedno i najljepsa pa ako kad na nju negdje naletim da se prodaje to cu vjerovatno kupiti
Ma loži se na njega od kada ga je prvi put vidjela ko mala...i to bas kao tvoj model, zeleni
Kod nje je 2003 godina, znaci predzadnji model. Nije los autic, samo sto su zeznuli sa nekim detaljima...tipa jeftine plastike unutra, doboša umjesto diskova pozadi i sl..al da je fensi-šmensi...to da