bmwscaner je napisao(la):oko 10KM komad u ljubuskom kod tokara meni radio za kocku
a fin ce da bude e-merc iako ih nevolim moze se fino auto sklopiti
a to sta vidim da ste spominjali cigose u njihov ''evolution'' samo ima rep od njega i plasticna prosirenja koja su popnitnama uhvacena i crknut 2.3 motor unutra kakav evolution
badboy je napisao(la):haj stavi pa da uporedimo auta haha...
kod mene je grill od avangarda
bmwscaner je napisao(la):oko 10KM komad u ljubuskom kod tokara meni radio za kocku
a to sta vidim da ste spominjali cigose u njihov ''evolution'' samo ima rep od njega i plasticna prosirenja koja su popnitnama uhvacena i crknut 2.3 motor unutra kakav evolution
GocaS6 je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):oko 10KM komad u ljubuskom kod tokara meni radio za kocku
Nisi u pravu scaneru to je stvarno nekada bio Evolution. Ja sam ga vozio prije 10 godina, tada je bio NOV. Imao je motor 2.3 16V i 170 ks. Imao je po dva Recaro sica i naprijed i nazad i šperu diferencijala. I išao je 210 kmh Bunom. Kasnije je završio kod pogrešnih ljudi koji su ga uništili, da bi kasnije završio kod Cigosa koji su mu napravili drveno zadnje krilo :icon_cry:
Jako mi je žao tog auta :icon_sad: