bulex je napisao(la):za dobrim konjem se prasina dize.....
uvijek bilo
bulex je napisao(la):za dobrim konjem se prasina dize.....
bulex je napisao(la):IGY je napisao(la):bulex je napisao(la):ma dizel je stroj..... popisam se na benzinca
jeste dizel je stroj za radne masine
hoces da te poslepam da i ti ides sa ibizom preko 160
IGY je napisao(la):bulex je napisao(la):IGY je napisao(la):bulex je napisao(la):ma dizel je stroj..... popisam se na benzinca
jeste dizel je stroj za radne masine
hoces da te poslepam da i ti ides sa ibizom preko 160
moze to bi bilo super
mada je isla ibiza 180 malo iznad jos
imam i sliku kao dokaz
edoze je napisao(la):nije 408 nego 407The range will be completed with the BMW X6 xDrive 50i which features the world debut of a new all-aluminium V8 gasoline engine with Twin Turbo technology and High Precision Injection. It is the world's first eight-cylinder gasoline engine with the turbo-charger and catalytic converters housed in the V-section between the two rows of cylinders. This innovative arrangement gives this hugely powerful engine extremely compact proportions; reducing pressure losses on the intake and exhaust side.
The use of two turbochargers for the first time on an eight-cylinder power unit boosts both engine output and torque with maximum efficiency. Each of the two turbochargers supplies compressed air to four cylinders at a time, reducing the "turbo lag" typical of a large turbocharged engine with conventional technology.
Engine capacity is 4,395 cc, max output 300 kW/407 hp from 5,500-6,400 rpm and max torque of 600 Nm/442 lb-ft comes from 1,750-4,500 rpm. The BMW X6 xDrive 50i sprints to 100 kilometres per hour in just 5.4 seconds and continues on to an electronically-capped top-speed of 250 km/h. This unique power unit is the most efficient engine in its class, outperforming ULEV II and EU5 emission standards. Average fuel consumption to EU standard is a mere 12.5 litres/100 km.
a u tekstu ti sve pise
ak cika google laze,onda sad i ja tebi lazem
DiAbLo je napisao(la):allroad je napisao(la):hahaha ma nema problema kako moj po gradu nece preko 12 litara a na otvorenom ne ide preko 9... ajd molim te... mozda jesi stariji al nemora znacit da znas bolje... ja znam za BMW-a jer mi je ovo drugi BMW... X5 3.0i ne trosi preko 12.7 litara i nikad nam preko nije potrosio... znaci ne govorim samo to sto sam procito nego sto sam vidio i uvjerio se licno
Ti nisi svjestan o kakvim potroshnjama pricash ...
Ja lichno vozim TDIa 110KS , meni dovoljno vuche drama dobro , ne troshi puno , ne trese , ne CADI a jedina mana po meni je zvuk ...
Vozio sam i dizele i benzince (ako od koga klepim ip porodice da obidjem krug) i mogu reci da bi ja sebi uzeo opet DIZELA (sa ovim mjesecnim dohotkom citaj Studentskim)
aBd kad pocnem raditi i kad se bude imalo para da se sipa Onda ce da legne neku ultra strasni Turbo Benzinac
edoze je napisao(la):allroad je napisao(la):hahaha ma nema problema kako moj po gradu nece preko 12 litara a na otvorenom ne ide preko 9... ajd molim te... mozda jesi stariji al nemora znacit da znas bolje... ja znam za BMW-a jer mi je ovo drugi BMW... X5 3.0i ne trosi preko 12.7 litara i nikad nam preko nije potrosio... znaci ne govorim samo to sto sam procito nego sto sam vidio i uvjerio se licno
tvoj je 192KS ak se ne varam jel?i trosi 11 litara u prosjeku,otprilike,malo manje,jer se ne uzima puki prosjek nego malo vise gradske
sta sam rekao?moze trosit 10,5 ak mu 100-tinjak konjica ide na zrak
objasni kak ce bit jaci od tvog 114KS a trosit pola litra manje?ak me uvjeris svaka ti cast
edoze je napisao(la):ojjjjjj,nigdje veze
otkud ti znas da se racuna na otvorenom
pise average,znaci prosjecna
al nebitno to sad,de mi reci sta bi s onim bmwom sa 306 ks i 10,5 litara:lol:
da mi je vidjet i tu tehnologiju:lol:
edoze je napisao(la):pa sta sad ce za par godina pomocu te tehnologije trosit 2 litra il?
to su price,benzinac hoce goriva,zedan je,a pogotovo 300+ KS
bas me zanima slaze li se iko s tobom,u tom tvom razmisljanju i podacima koje si naveo
pa da je tako bmw dobar ne bi niko kupovao toyotu recimo,koja je no 1 u svijetu,pa vw grupaciju,i auta ostalih proizvodjaca...
allroad je napisao(la):Leistung: 225 kW / 306 PS
Kraftstoffart: Benzin
Kraftstoffverbr. kombiniert: ca. 9,5 l/100km
Kraftstoffverbr. innerorts: ca. 13,4 l/100km
Kraftstoffverbr. außerorts: ca. 7,2 l/100km
CO2-Emissionen kombiniert: ca. 226 g/km
tu potrosnju na otvorenom komotno prekrizi
znaci taj BMW sa 114KS vise trosi 0.5l-1l vise od mog BMW-a,a uzrok je novija tehnologija
druga stvar je sto ti ne vjerujes u tu tehnologiju a nisam ni ja vjerovo dok se nisam sam uvjerio