daki je napisao(la):Ma neznam, meni je benzinac zakon, pa vi se raspravljajte koliko hocete, ja znam da moj Ford necuje se kako ljepo radi, pa nek je i 1.4 i al je uzivancija prava se vozat, a i ne trosi nesto posebno. Po meni benzin rulez /...
edoze je napisao(la):allroad je napisao(la):DELTA je napisao(la):Benzin 150-200ks + plin i samo gas...
danas je plin nepotreban ako ti auto nije preko 4000 ccm
raspitaj se ti malo
sinisa je napisao(la):ja osobno vise volim golfa benzinca nego dizela a sto se tice potrosnje nije ni velika razlika u potrosnji kako god okrenes benzin je prava stvar
Anes_mo je napisao(la):sinisa je napisao(la):ja osobno vise volim golfa benzinca nego dizela a sto se tice potrosnje nije ni velika razlika u potrosnji kako god okrenes benzin je prava stvar
salis se ili ti to ozbiljno?
edoze je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):sinisa je napisao(la):ja osobno vise volim golfa benzinca nego dizela a sto se tice potrosnje nije ni velika razlika u potrosnji kako god okrenes benzin je prava stvar
salis se ili ti to ozbiljno?
ev i ja se pitam:lol:
edoze je napisao(la):allroad je napisao(la):DELTA je napisao(la):Benzin 150-200ks + plin i samo gas...
raspitaj se ti malo
allroad je napisao(la):edoze je napisao(la):allroad je napisao(la):DELTA je napisao(la):Benzin 150-200ks + plin i samo gas...
raspitaj se ti malo
bolje se ti raspitaj malo
Anes_mo je napisao(la):Po meni sve preko 2.0 plin