MTR je napisao(la):@Elmir , koliko dugo si vozio neki super sport ili sport model ? koliko god izgledalo malo 600 ccm ipak zna bit opasan po zivot , posebno ako si vozio "par djirova" , nije isto djir po gradu i tura na auto putu od 300-500 km .
btw . tu smo da pomognemo druze slobodno pitaj
MTR je napisao(la):@elmir : dobro je skino si junf , samo polako ne daj da motor vlada tobom , skuzi mu balanse na kocenju , ubrzavanju , nikad u bilo koju krivinu ne ulazi nespreman , uvijek dobro prestimaj vile ( ako ima mogucnosti a trebalo bi ) i zadnji amotrizer da bude u optimali za tvoj nacin voznje , npr. ako si tezak 70 kila ne mozes stimat amorte na 120 jer ce biti drugacije dosta .
UVJIJEK po dva prsta na kvacilu i kocnici , probaj razvit osjecaj na kocenju , jer ti od toga zavisi sve , et' ukratko
BlackPrince86 je napisao(la):Savjetujem vam svima momci,ako mislite uzivat u bezbriznoj voznji,polozite A i registrujte motore,znam da mnogi u bosni nemaju ni jedno ni drugo,zatim nosite uvijek kacigu i barem jaknu i duge pantalone,iz licnog izkustva mogu vam rec da je prava uzivancija tek kad znas da si uredan sto posto.
BlackPrince86 je napisao(la):Savjetujem vam svima momci,ako mislite uzivat u bezbriznoj voznji,polozite A i registrujte motore,znam da mnogi u bosni nemaju ni jedno ni drugo,zatim nosite uvijek kacigu i barem jaknu i duge pantalone,iz licnog izkustva mogu vam rec da je prava uzivancija tek kad znas da si uredan sto posto.
tikky je napisao(la):zdravo ja imam skuter od 150 ccm nisam bas zadovoljan njegovom brzinom moze najvise 85 km/h .Kako mogu da povecam njegovu brzinu ?
Pa ako neko moze da mi kaze kako bio bi mu zahvalan.