Hajd da i ja predstavim svog vjernog vranca,iako sam ga vec jednom predstavljao :icon_smile:
U pitanju je Aprilia RSV 1000 2001 godina sa predjenih 30 hiljada na satu.Motor pokrece kompaktni Rotax-ov V60 agregat koji proizvodi 130 ks i 105 Nm i ima dosta racing tehnologije,kao sto su suhi karter i prvi mehanicki sistem protiv blokade zadnjeg tocka na nekom serijskom motoru.Na motoru je urajdeno sljedece:
-EPROM (chip)
-originalni izduv je zamijenjen sa MIV Racing Titanium-om (veoma "otvoren")
-sportski filter zraka BMC
-prednji lancanik,pinjon,il kako ga vec zovete,dva zuba manje,zadnji originalan,rezultat-gubim koji kilmetar pri maksimalnoj brzini ali daleko ljuci
-fabricki kocioni sustav Brembo Serie Oro,znaci vrh u kategoriji
-zastitne "gljive" za ram u slucaju pada (izvinite al ja neznam kako se to zove na nasemm jeziku :icon_smile: )
-Corona Alstare Team Superbike boje,uradjeno jos 2001 godine,oklopi NIKAD NISU VARENI NIT KITOVANI,samim tim nikad nije padano,samo je mene ljetos kamper prislonio uz branik na izlazu iz pumpe na autocesti,malo ih zagrebo,al sredio sam to.Imam i slike kako je ta mala ogrebotina izgledala,ako bi neko trazio
-pojacan za nijansu ler gas,kako bi se smanjio efekat motorne kocnice tipican za twin masine
-"papucice" pilota povucene nazad kao na motorima za pistu (placene oko 300 eura)
-poklopac za suvozacev sic
-takodjer motor ima par autograma poznatog SBK ex-pilota Pierfrancesco Chili-a (koji je tad vozio u Suzuki Corona Alstare Team-u,sa kojim je prvi vlasnik dobar prijatelj,pa je zato motor i ofarban u te boje)
Imam u ponudi jako interesantan Ducati 999,pa posto je to moja ljubav od malih nogu jos,prodao bih Apriliu po interesantnoj cijeni,ako nekog zanima,moze mi se javit na privat
P.S. motor nema falinku ni lupom kad bi se trazila.
Evo i par slika,poslikat cu opet pa ubacit
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us