BHT Ovisnik
Nema on snage da driftam,a i golf 2 se moze zanjeti u voznji,na to mislim,niz bradinu uz bradinu,po putu kad ga trznes na volanu u brzini svakom guzica bjezi vani,znam sa losijim gumama stalno pali ESP kad pretjerujem,dok sad nece,bas lijepi za cestu
Uglavnom evo,stavio sam sve prije 2 dana, malo se patio,neek sitnice uvijek jebu,al dobro je nikako nisam fino mogao uslikati do danas. Te takoder xenoni su bijeli,nego sam tek upalio pa je plavkasto dok se ne zagrije,ja prezadovoljan,svijetli i jedno i drugo drama
Evo ga prije
I sada :
Totalno drugo auto naprijed,uvijek mi je zelja bila imati angel eyes,al to naravno bez bmw ne ide,tako da mi je sada srce na mjestu hahah
Uglavnom prezadovoljan sam,uzivo mnogo bolje to izgleda
Uglavnom evo,stavio sam sve prije 2 dana, malo se patio,neek sitnice uvijek jebu,al dobro je nikako nisam fino mogao uslikati do danas. Te takoder xenoni su bijeli,nego sam tek upalio pa je plavkasto dok se ne zagrije,ja prezadovoljan,svijetli i jedno i drugo drama
Evo ga prije
I sada :
Totalno drugo auto naprijed,uvijek mi je zelja bila imati angel eyes,al to naravno bez bmw ne ide,tako da mi je sada srce na mjestu hahah
Uglavnom prezadovoljan sam,uzivo mnogo bolje to izgleda