Ima on dovoljno snage,dapace, samo je problem sto sam ja navikao da ima dosta vise
320 odnosno 2.2 bi bio mjera,noviji i stedljivi, al st aje tu je, sljedece nekada kada uzimao bar 2.5 i dobar
Prije 2 dana posao ujutro na posao kad nesto kao grebe u tocku,izadem vani, zovnem mamu da ona pomakne auto da cujem kad grebe u zadnjem tocku. Otisao s volvm na posao, kasnije skinem tocak i cuje se da melje, kontam upalo nesto između zastitnog lima i tocka,ali tresi,zavlaci ono nista,a zapinje kada se okrece,te da nisu plocice,skini i njih opet zapinje,jedno po jedno kad spala opruga sto drzi pakne od rucne za ovaj zastitni lim,nekako se iskrivila i ispala,a onda vidim i pakne uzas, te jutros otisao i uzeo nove pakne,opruge i lim te stavio,sada sve ured opet
Prvi slobodan dan cu morat nazad sve ocetkati i ofarbati kljesta
Zatim krajem tjedna mi napokon dolazi blenda pa cu ubaciti DVD i komplet muziku,poluditi cu s ovom njegovom muzikom
A jebeni usrani glupi švabo mi tek jucer poslao opruge ujaku na adresu, a on sutra polazi Iz Njemacke ovamo. Najgore sto sam opruge platio jos prosli ponedjeljak, i fino pise da imaju na stanju vise komada, da salje sutra dan,ali jok, jebeni mazlum nema na stanju,nego i on ih naruci sebi i tek su mu jucer stigle pa ih poslao. Tako da one vjerojatno nece doci...