Deyo je napisao(la):A možeš i nešto spržiti ako ne staviš relej, zavisi sve koje auto
Lexillium je napisao(la):Deyo je napisao(la):A možeš i nešto spržiti ako ne staviš relej, zavisi sve koje auto
Kada su xenoni oni haman tek se pojavili na našem trzistu,ja u tada svog Audija ugradim xenone.Audi 2005 godina.2 balasta,4 sijalice(dugo,kratko) i relej...Izgledom najobičniji relej kao za žmigavce...Sve radilo kako treba,ali do dana današnjeg mi nije bilo jasno čemu je služio i kako je ovaj uspio na 2 balasta 4 sijalice da skopča...
SEATTOLEDO je napisao(la):Uzmi 6000k i neces se pokajati...ja sam prvo ugradio u kratka bez sociva i fino je bilo samo spusti malo farove ipak da ne smeta drugima...onda sam kupio farove sa socivima i ugradio i u duga xenone i sad prava faca...inace vozam seat toledo 2002.godina...
menjic je napisao(la):SEATTOLEDO je napisao(la):Uzmi 6000k i neces se pokajati...ja sam prvo ugradio u kratka bez sociva i fino je bilo samo spusti malo farove ipak da ne smeta drugima...onda sam kupio farove sa socivima i ugradio i u duga xenone i sad prava faca...inace vozam seat toledo 2002.godina...
Znaci ipak smeta drugima ?
Kako ces proci na tehnickom sa malo spustenim farovima ?
Zar oni nisu nastimani da ti vidis bolje a ne da ih spustas da ne smetas?
Za sociva svaka cast, bez toga nema xenona