Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
samo drugi proizvodjac:lol: :icon_exclaim: fino radis
cekamo te rubove da namontiras pa da vidimo novi
siri izgled hoces li lim modifikovati, za g60
rubove:icon_question:
Ništa posebno, ostalo mi od feluga kad sam radio, probao na plastici i ekstra odradi posao... mada, ja sam to mazao i gledao u njih dok počne odvajat boju i odma skidao, nisam pokušavao ostavljati onih 15-20min, moožda bi nagrizlo i plastiku... probaću pa javim utiske :lol:
@bucky
Rezaću limove i raširiti koliko se mogne, pa onda G60 rubove staviti...
Ko zna, možda se odlučim za duple točkove nazad, pa nek ima mjesta... :lol:
Da vas obavjestim nabrzake, limarijski radovi su pri kraju, ovjes gotov KONAČNO, kao i felugice!!! Sicevi bi trebali sutra biti gotovi, ostali su još nasloni da se navuku...
Hvala, sjeli su žmigavci baš kako sam zamišljao :icon_biggrin:
Moram reći da sam gewindama PREZADOVOLJAN... auto drži nenormalno, a ne skakuće kao na prošlim kad se navrne u pod... sve u svemu, pun pogogak
Juče sam čačkao oko štopki, one LEDice koje sam imao su počele otkazivati jedna po jedna, pa sam odlučio vratiti obične... ali malo kemijati kao i obično ovaj put sa dvopolnim sijalicama...
Sad kompletan donji dio štopke svijetli kao pozicija, a na pritisak kočnice pojačavaju se krajnje sijalice na štopkama, a srednja radi konstantno. Slabo se vidi na slici, pokušaću snimiti...meni super izgleda...
Evo još par sličica, trenutno je poluzimski setup. Zimske 14ke sa 2cm naprijed i 2.5cm nazad distancama i nekih 8cm spušten...
sve sto radis radis sa ukusom, i sa velikom preciznoscu i pedantnoscu, i zato ti svaka cast, meni jedna od drazih garaza, uvijek neke fine novine predstavljas