Početnik
GTI 16V je napisao(la):Zavrsila Srednju zubotehničku školu,trenutno student Veterinarskog fakulteta Univeriteta u Sarajevu
meni se ne dade dalje, zavrsio srednju veterinarsku...
GTI 16V je napisao(la):Zavrsila Srednju zubotehničku školu,trenutno student Veterinarskog fakulteta Univeriteta u Sarajevu
Oggy je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):Zavrsila Srednju zubotehničku školu,trenutno student Veterinarskog fakulteta Univeriteta u Sarajevu
GTI 16V je napisao(la):Oggy je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):Zavrsila Srednju zubotehničku školu,trenutno student Veterinarskog fakulteta Univeriteta u Sarajevu
Ma i dugo je sto jest jest,docekas i unucice dok zavrsis fax:lol:
5 godina minimalno lupas,ja sam planirala da se prebacim na stomatologiju zato i jesam upisala veterinu,a poslije mi onda nesto bilo bezze da prekidam i da se prebacim
tvrdoglavi je napisao(la):ev jedna tema u kojoj pisete vasu profesiju i cim se trenutno bavite,sta radite...
ev ja cu prvi...student 2 god. zdravstvenog fakulteta,prije toga zavrsio srednju medicinsku...trenutno nista ne radim...
neke se stvari ne mogu kupiti novcem,za sve ostalo tu su babo i mama
Chuza je napisao(la):Jos uvijek srednja skola,Elektroenergetska,to je ona jedna od onih skola od kojih nemas hajra i koja se zavrsava da imas srednju bar neku, a da se zaposlis bez 10-tak milja na kafu direktoru Elektroprivrede da se zaposlis jer drugo nemas gdje,a za dalje mozda se ness i upise a mozda i ne ko zna ,a preko ljeta moler i jos ko zna sta god jos da se ubere koji dinar
lov2xlr8 je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):ev jedna tema u kojoj pisete vasu profesiju i cim se trenutno bavite,sta radite...
ev ja cu prvi...student 2 god. zdravstvenog fakulteta,prije toga zavrsio srednju medicinsku...trenutno nista ne radim...
neke se stvari ne mogu kupiti novcem,za sve ostalo tu su babo i mama
kakav je zdravstveni fakultet? to nesto novo ili si mislio medicina?
zaboravi sebe upisati,
srednja gimnazija i zubotehnicka,i student 4te godine stomatologije od oktobra 2009 i tuninga i stajlinga od 16.8.2007me
GreenDevil je napisao(la):Carinski Tehnicar zavrsio u TZ, radio kao elektricar sa starim, a trenutno sam zaposlen u tzv fabrici PVC vrata
The_Dag je napisao(la):Zavrsio srednju medresu,tj. zanimanje imam,hatib,muallim, a upisacu FIT u Mostaru aBd.A ubije se "koja" markica pogotovo uz ramazan,narod uvijek umire,uvijek se temelji izlijevaju za kuću,djeca se rađaju,crtne se koja hamajlija i et...prezivljava se