Član
Schumi je napisao(la):Zubni tehničar,imao epizodu na Visokoj poslovnoj školi,trenutno student Žurnalistike / Poslovno komuniciranje
i ja sam buduci zubni tehnicar
koja si generacija , i radis li taj posao , ima li kakve zarade ?
Schumi je napisao(la):Zubni tehničar,imao epizodu na Visokoj poslovnoj školi,trenutno student Žurnalistike / Poslovno komuniciranje
Vernes_AMG je napisao(la):Schumi je napisao(la):Zubni tehničar,imao epizodu na Visokoj poslovnoj školi,trenutno student Žurnalistike / Poslovno komuniciranje
trizex je napisao(la):Student prava, kontam se prebaciti na FIT u mostar....a pored toga student/pripravnik oblasne kontrole letenja....i mehanicar/auto elektricar u slobodno vrijeme al' sam ga usarenio
boss_C200 je napisao(la):ja nas'o dlaku u knjizi i zgadilo mi se:lol:
GTI 16V je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):Schumi je napisao(la):Zubni tehničar,imao epizodu na Visokoj poslovnoj školi,trenutno student Žurnalistike / Poslovno komuniciranje
Ako si dobar u svojoj profesiji naravno da ima posla,samo moras stazirati na stomatologiji prije nego pocnes traziti posao.
pioneer_09 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):Carinski Tehnicar zavrsio u TZ, radio kao elektricar sa starim, a trenutno sam zaposlen u tzv fabrici PVC vrata
imal kakve sanse da moj star radi staklo za tu firmu:icon_question::icon_biggrin::icon_biggrin: koja firma:icon_question:
ovo da budem fin, da nadjem starom jos vise posla :lol::lol:
mario05 je napisao(la):Jos uvijek srednja:icon_sad: 4.raz... smjer Komercijalist... nemam planova za dalje... Trenutno radim kod svojih u veleprodaji.. pa to namjeravam i nastavit..
GreenDevil je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):Carinski Tehnicar zavrsio u TZ, radio kao elektricar sa starim, a trenutno sam zaposlen u tzv fabrici PVC vrata
imal kakve sanse da moj star radi staklo za tu firmu:icon_question::icon_biggrin::icon_biggrin: koja firma:icon_question:
ovo da budem fin, da nadjem starom jos vise posla :lol::lol:
slabo radimo vrata sa staklom,jedino ako neko bas naruci inace ubacujemo plasticne panele. nije to neka velika firma ima nas samo 6,jos je u fazi uspona:lol::lol::lol: