RE: tuning
Anese vidio sam tvoje auto mnogo puta, svaka cast na ulozenom novcu i vremenu, al tvoje auto je previse kicasto. Clean Look njemu najbolje stoji, znaci bez naljepnica, jedna dobra metalik boja. Takodje uzmi njegove fabricke niklovane tanke branike, mozes ih ofarbati il ostavit tako kako god ljepse ce izgledat nego onaj spojler. Izgleda ko da si ga sastavljao iz 10 dijelova, sve nekako visi. Felgice BBS i to je to (mada ne mora).
Postujem neces fabriku,ako vec imas pare ima dosta aftermarket dijelova za njega,hvala bogu. Dosta clanova sa BHT-a ti mogu preporucit neke firme za nabavku takvih dijelova.
Ako vec ne znas nesto sam uradit, bolje plati pa nek ti drugi neko uradi nego da sfuseris pa onda to tako stoji danima i mjesecima na autu.
Dalje na ona sjedista fabricka nekako ne idu oni pojasevi sa kopcanjem u 4 tacke. Za to vec postoje sjedista RECARO ili ako nemas para za njih imas u FK Automotive dosta sjedista na taj fazon i nisu skupa toliko.
Bespotrebne satice koje si naredao svakako ne maju mjesto gdje si ih ti stavio. Obicno idu gdje i fabricki radio (gore) ili iznad pepeljare (dole) i to TRI komada ne PET .:icon_biggrin:
Svako ima svoj style, ovo je moje misljenje a ti izvoli i radi kako zelis.
Sretno