future je napisao(la):a je li ti problem da uslikas cisto auto, i onda postavis slike ?????
tibor987 je napisao(la):Ajde nemojte ga prcat koji vam je...nije najljepsi golf, niti najbolji, ali momak se trudi ako nista, ima volje...zato od mene ima +1
Dok citam ove vase postove zaista ispadnete ko napuhane seronje, umjesto da ga ismijavate, to vrijeme pametnije ulozite oko auta :icon_confused: ili mu pomozite sa savjetima ko pravi drugari...:icon_rolleyes:
.nOKe je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Ajde nemojte ga prcat koji vam je...nije najljepsi golf, niti najbolji, ali momak se trudi ako nista, ima volje...zato od mene ima +1
Dok citam ove vase postove zaista ispadnete ko napuhane seronje, umjesto da ga ismijavate, to vrijeme pametnije ulozite oko auta :icon_confused: ili mu pomozite sa savjetima ko pravi drugari...:icon_rolleyes:
shega?
zajebancija?
ko koga ismijava ovdje ?
forum bi bio monoton da je sve ovako ces brate onako ces brate, sta bi ljudi mislili kad bi ja na svaki post u projektima rekao ja da sam na tvom mjestu uradio bih ovo ili ono.. ovako ces onako ces..
no hf
pozz
Frenkie-3B je napisao(la):.nOKe je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Ajde nemojte ga prcat koji vam je...nije najljepsi golf, niti najbolji, ali momak se trudi ako nista, ima volje...zato od mene ima +1
shega?
zajebancija?
ko koga ismijava ovdje ?
forum bi bio monoton da je sve ovako ces brate onako ces brate, sta bi ljudi mislili kad bi ja na svaki post u projektima rekao ja da sam na tvom mjestu uradio bih ovo ili ono.. ovako ces onako ces..
no hf
pozz
ok tibore,ali nemozes nesto hvaliti sto nema veze s tuningom,ovo vise prilichi za anti-tuning,jer ako hvalis ovaj tuning ,onda ce kolega-tuner i dalje da stavlja kich i bezpotrebne stvari na auto,sto zaista nema veze s tuningom,nego vise sa sprdachinom,i ja se slazem s time sto neko reche,svaka cast za trud i volju,ali za tuning nebi vise da komentarisem,ako se ovo uopste moze nazvati tuningom!
.nOKe je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Ajde nemojte ga prcat koji vam je...nije najljepsi golf, niti najbolji, ali momak se trudi ako nista, ima volje...zato od mene ima +1
shega?
zajebancija?
ko koga ismijava ovdje ?
no hf
pozz
anes golf je napisao(la):hvala na komentarima.ali ja znam sta se meni svida i ja to pravim od svog auta.. ja jos nisam vidio cojka da se smije po ulici za moje auto. ja volim auto koje je tako uradeno da ne lici na sebe kao ovaj i to se zove tuning...
shega?
zajebancija?
ko koga ismijava ovdje ?
no hf
pozz
tibor987 je napisao(la):anes golf je napisao(la):hvala na komentarima.ali ja znam sta se meni svida i ja to pravim od svog auta.. ja jos nisam vidio cojka da se smije po ulici za moje auto. ja volim auto koje je tako uradeno da ne lici na sebe kao ovaj i to se zove tuning...
Nije da ti solim pamet, nego pruzam pomoc druze
Tehnicki, tuning je bacanje love na dizanje perfomansi auta, odnosno prerada auta za neku svrhu...
Ovo je styling, dakle usminkavanje auta, izvlacenja maximuma iz njegovog originalnog dizajna...
E sad, ako radis auto samo za sebe mozes uraditi sto zelis, tvoje auto, tvoje pare...
Ako ga radis za styla natjecanja imas par pravila slijediti ( zavisi u kojoj klasi ga radis, odnosno podgrupi kao sto je extreme, jap style, german style, vip, clean look itd...) i jedno od najbitniji je da se tvoj ukus mora slagati sa ukusom sire publike ! Ono sto zelim reci je ovo:
Da bi bio dobar na street stylu moras dati ljudima ono sto bi zeljeli vidjeti na tom modelu auta, ali da ni oni sami ne znaju sto zele vidjeti
anes golf je napisao(la):tibor987 je napisao(la):anes golf je napisao(la):hvala na komentarima.ali ja znam sta se meni svida i ja to pravim od svog auta.. ja jos nisam vidio cojka da se smije po ulici za moje auto. ja volim auto koje je tako uradeno da ne lici na sebe kao ovaj i to se zove tuning...
Nije da ti solim pamet, nego pruzam pomoc druze
Tehnicki, tuning je bacanje love na dizanje perfomansi auta, odnosno prerada auta za neku svrhu...
Ovo je styling, dakle usminkavanje auta, izvlacenja maximuma iz njegovog originalnog dizajna...
E sad, ako radis auto samo za sebe mozes uraditi sto zelis, tvoje auto, tvoje pare...
Ako ga radis za styla natjecanja imas par pravila slijediti ( zavisi u kojoj klasi ga radis, odnosno podgrupi kao sto je extreme, jap style, german style, vip, clean look itd...) i jedno od najbitniji je da se tvoj ukus mora slagati sa ukusom sire publike ! Ono sto zelim reci je ovo:
Da bi bio dobar na street stylu moras dati ljudima ono sto bi zeljeli vidjeti na tom modelu auta, ali da ni oni sami ne znaju sto zele vidjeti
100% si upravu druze.. ali auto nije zavrseno.. unutrasnost sam zavrsio a vani nisam dolaze novi farovi i karabolka napred i t dalje