gemo g60 je napisao(la):brale rijesi te blatobrane i te naljepnice....vec je neko spomenuo neces nista dobit s tim rupama na blatobranima....to ti je moj savjet..puno srece u daljnim radovima...
anes golf je napisao(la):gemo g60 je napisao(la):brale rijesi te blatobrane i te naljepnice....vec je neko spomenuo neces nista dobit s tim rupama na blatobranima....to ti je moj savjet..puno srece u daljnim radovima...
ok rijesiti cu na proljece a sad sam stao s radovima
znali iko gdje se moze uzeti stabilzator struje ili naruciti koliko je para... imam problem fali mi struje za pojacalo
.nOKe je napisao(la):anes golf je napisao(la):gemo g60 je napisao(la):brale rijesi te blatobrane i te naljepnice....vec je neko spomenuo neces nista dobit s tim rupama na blatobranima....to ti je moj savjet..puno srece u daljnim radovima...
ok rijesiti cu na proljece a sad sam stao s radovima
znali iko gdje se moze uzeti stabilzator struje ili naruciti koliko je para... imam problem fali mi struje za pojacalo
ja sam imao taj problem sa xenonima, i otisao kod majstora, stavio relej poseban, uzeo mi nekih 20tak km..
ne razumijem kako ti fali struje, odakle si uzeo napajanje za pojacalo ?
Pike_gti je napisao(la):ja cu trazit da vas pomire preko sve za ljubav
anese druze kakva su ovo lambo vrata jesil sam pravio il kupio neki mehanizam ???
.nOKe je napisao(la):hm.. nisam bas upucen u te majstorluke vase, sta i kako, ali mislim da bi to jedan exide morao pokrivati sve, naravno uz odgovarajuci alnaser..
PS : koja je debiljina kablova u pitanju ?
hm..anes golf je napisao(la):.nOKe je napisao(la):hm.. nisam bas upucen u te majstorluke vase, sta i kako, ali mislim da bi to jedan exide morao pokrivati sve, naravno uz odgovarajuci alnaser..
mislis ps ide u pretvarac a pretvarac na alk. orginal kablovi od njega
.nOKe je napisao(la):hm..anes golf je napisao(la):.nOKe je napisao(la):hm.. nisam bas upucen u te majstorluke vase, sta i kako, ali mislim da bi to jedan exide morao pokrivati sve, naravno uz odgovarajuci alnaser..
mislis ps ide u pretvarac a pretvarac na alk. orginal kablovi od njega
opet ne kontam
najbolje bi ti bilo da uzmes 30mm2 ili 50mm2 kablo, 5-6metara plusa i 1 metar minusa (istog presjeka) i plus dovedes direktno sa akl na pojacalo (naravno ubacis tamo osigurach) i minus tu negdje sa sasije do pojacala
tako ce ti struja biti najstabilnija koliko ja znam
.nOKe je napisao(la):oke
www.caraudio.ba
oni su profesionalci sto se toga tice, pa ako ti bude nesto zapelo, regaj se na forum i pitaj
Iceman je napisao(la):Tibor:
"Ono sto zelim reci je ovo:
Da bi bio dobar na street stylu moras dati ljudima ono sto bi zeljeli vidjeti na tom modelu auta, ali da ni oni sami ne znaju sto zele vidjeti"
Nidje veze teorija i nije mi jasno na osnovu cega si to zakljucio:icon_rolleyes:
Anese svaka cast na trudu cijenim, poslusaj par savjeta sto ti momci govore i bice zvijer.
ok to ce se ostvariti na proljece jer sad snjeg.. idu novi blatobrani i nova karabolka i bice ok.
Sretno u daljim radovima