auuuuuuuuuu vidim da je bilo vatreno.....
na svakom javnom okupljanju,proslavi,rostilju,rejsu,svadbi i drugim ceremonijama jedini i pravi lijek protiv ovakvih incidenata je preventivno uklanjanje likova koji buču i riču kao da su na koridi,organizovano preventivno uklanjanje na nacin da se sakupe ljudi iz organizacije i obezbjeđenja (ako to postoji uopste) i da ''lijepo'' zamole doticne da napuste teren,lokal itd....inace UVJEK dođe do tuce i sranja i onda je kasno.
Evo ja sam planirao sa zenom doci ali sprjecio me posao.
Nije da sam pritivnik tuce,treba nekad malo i to,cisto da se ne izađe iz forme
ali brate za sve ima vrijeme i mjesto....
ja da sam bio ja se NE bi mjesao jer nikog ne poznajem.....niti znas o cemu se radi ni niki vrag....:icon_rolleyes:
samo me zanima....jel pokrenut kakav postupak protiv doticnih jer se na snimku lijepo vidi ko sta radi :icon_question:
ne zelim zauzeti niciju stranu alo koliko vidim gdje god ima rejs i slicno Muha se spominje kao inicijator,kao podrska,kao ekipa.....nesto ne vjerujem da je on sklon upropastavanju takvih događaja....:icon_rolleyes:
Cestitke vozacima...vidim bilo je jake ekipe....:123:
EDIT:vec mi je neko davno sapnuo da dole ne treba ici...evo sta google izbacuje pod ''tuca u zivinicama''
http://www.google.ba/search?q=tuca+u+zivinicama&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US
fficial&client=firefox-a