ISKRENO, ali ISKRENO... još niko se nije javio i rekao šta će dalje biti sa tim momcima... niko od ORGANIZATORA nije ništa rekao da će poduzeti... to je očigledno i to je iz jednog razloga, a taj razlog je:
NIKO OD ORGANIZATORA nema muda da prigovori tim likovima koji su pravili probleme (neko je napisao da ih isti i po gradu redovno prave), još niko od ORGANIZATORA nije napisao ni jednu lošu riječ protiv tih likova... ko su oni? zajebani likovi u vašem gradu ? smiju da rade šta žele... ? a vi šutite i trpite, pokoravate se njima... ? e pa kad je tako (A TAKO JE), nemojte više ništa da organizujete jer će doći ti likovi i napraviti opet belaj, a vi ćete kao i ovog puta se povući iza svojih automobila i posmatrati kako oni nekoga udaraju na VAŠOJ manifestaciji... ispali ste XXXXX, nemojte se tog stiditi, bilo ko da se našao u situaciji u kojoj se našao Muha, vi ste MORALI uskočiti po svaku cijenu da to spriječije a ne samo posmatrati, jer vi ste tu ORGANIZATORI. Par likova vam zavode red i mir u gradu, sramite se... i oni imaju po dvije ruke i noge kao i vi, nisu ništa bolji od vas.
p.s. Da neko pogrešno ne protumači, nit se poznajem sa Muhom nit sa bilo kim od tih njegovih prijatelja koji su se tu zadesili, ali lika smatram istim kao i sve vas ostale korisnike foruma i učesnike manifestacije tog dana, i da sam se tu zadesio probao bih pomoći svakome od vas.
Daki šta ti XXXXX cijelo vrijeme i valjaš priču da su momci iz Sarajeva krivi? braniš tamo neke svoje prijatelje koji su ti strah i trepet u društvu, kojih se bojiš pa ih dižeš u nebesa iz straha ? jadno sa tvoje strane... jbmti takvo okruženje u kojem živiš u strahu i zavisiš od drugih.
Repo šta ti i dalje XXXXX po forumu ? i dalje laješ ? nisi smio doći u Živinice na pistu kad je Marin potvrdio dolazak jer znaš i sam i svjestan si toga da je on brži od tebe, pa se čupaš na neke fazone kao i prije, fol kvarovi neki i td... ? čupaš se na rezultat iz Osijeka koji si napravio i znaš da nikad više nećeš to ponoviti. Samo pričaš po forumu kako si ovo kako si ono, a šta si ustvari ? nisi ništa, jedna obična NULA koja sama sebe diže u nebo, i misliš da si toliko velik zbog snage tvoga golfa? nisi iskreno, barem u Mostaru tako kažu, jedan obični kompleksaš za kojeg niko nije rekao finu riječ. Jednog dana kad padneš na dno, bit će svejedno jer neće biti onih kojima će biti žao...
Iskreno, drago mi je što nisam otišao u Živinice zbog svega što se desilo... otišao sam do Mostara se provozat, otišao na pistu... sjeo zapalio jendu sa Sandyevim ocem, popio sok... ispričali se nevezano za automobile... zezali se malo, popunili vrijeme i otišli kući zadovoljni. Bilo nam fino uglavnom svima.
Po svemu što sam vidio i čuo šta se tamo desilo, NIKADA tamo otići na utrku, to je zadnje mijesto na kojem bi posmatrao utrku... rastjerali ste goste iz Hrvatske, Srbije... i ostalih susjednih država koji su došli ili mislili doći... nikad više im neće na pamet pasti sigurno tamo da se pojave.
Toliko. Nemojte se pravit fini i valjat šuplje priče po forumu, budite što jeste i priznajte to. Nemojte glumiti nešto da ste, a ustvari niste. Budite što jeste, ne stidite se svoje istine, ona se sazna kad tad.
pozz.