Početnik
ja sam mislio da je ovaj seat brzi... Izgleda da je imao nekih problema u trci!!!
MAXI-Megane je napisao(la):ja sam mislio da je ovaj seat brzi... Izgleda da je imao nekih problema u trci!!!
pioneer_09 je napisao(la):nego de vi meni recite, barem ko je bio na trci je li komentator grijesio ili ja nisam u pravu... koliko znam klasa 18 je 18 + sekundi... je li tako?? jer navodim rijeci komentatora: vrijeme 16,05 sec idealno za 16-tu klasu??? i cijelo vrijeme je grijesio u vezi klasa
esso_sa je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):Ma baš? Evo na našoj zadnjoj utrci u subotu veče svi smo bili pijani uključujući i voditelja i vozače i gledaoce i ni jednog jedinog incidenta. Pitam se zašto.
Ovo je samo potvrda onoga što ja govorim ima 5 godina. Korida na kvadrat.
Potvrda je nažalost OPET stigla. :icon_eek:
Ovo mi je promaklo... Bez uvrede Goca ali fakat imam utisak da si jedva cekao da se desi neko sranje da bi se odmah nasrao na organizaciju...
Konkretno, tema gdje ste najavili mostarsku trku u 10. mjesecu vam bukvalno visi mrtva i nisi se jos udostojio da odgovoris na milion upita o konkretnom datumu trke koju ste najavili da cete napraviti al, kad treba popljuvat drugog, odmah si stigao da se javis i medju prvima napises komentar...
HONEY je napisao(la):antrax je napisao(la):Repo šta ti i dalje sereš po forumu ? i dalje laješ ? nisi smio doći u Živinice na pistu kad je Marin potvrdio dolazak jer znaš i sam i svjestan si toga da je on brži od tebe, pa se čupaš na neke fazone kao i prije, fol kvarovi neki i td... ? čupaš se na rezultat iz Osijeka koji si napravio i znaš da nikad više nećeš to ponoviti. Samo pričaš po forumu kako si ovo kako si ono, a šta si ustvari ? nisi ništa, jedna obična NULA koja sama sebe diže u nebo, i misliš da si toliko velik zbog snage tvoga golfa? nisi iskreno, barem u Mostaru tako kažu, jedan obični kompleksaš za kojeg niko nije rekao finu riječ. Jednog dana kad padneš na dno, bit će svejedno jer neće biti onih kojima će biti žao...
jeste ja i dalje pricam, prvenstveno jer ja uvjek govorim istinu, nisam popuzan i luzer kao ti koji je nakon mojih nastupa ljetos sutao ko zaliven, pizdo
istina je da nisam imao ispravnih svjecica (jer su zadnje 4 nove koje sam imao imale neku gresku), i mislio sma voziti bez nitra. kad sam cuo da Marin 100% dolazi odlucio sam pod svaku cijenu oprobati auto sa nitrom i to je ubilo te 4 stare svjecice koje sam imao, onda vise nisu ni radile bez nitra.
iskreno, nisam htjeo doci voziti bez nitra jer bi tada riskirao poraz, a to zadovoljstvo nebi priustio takvima kao ti i ostalima koji cekaju da me netko pobjedi (sad ste spali na to da cekate da me stranac pobjedi) ni za sve pare ovog svijeta
a to da sam se ja uplasio Calibre je smjesno za reci, da je meni auto bio kao i tokom sezone na punoj snazi nebi me nista zaustavilo da dodjem
stao sam protiv svakog jakog imena i auta koje mi se naslo na putu i sad da se uplasim, hahaha.
vec se radi o tome da si ti popuzan koji pokusava uzdignuti svoje idole pomocu foruma, nebi li netko procitao i povjerovao ono sto ti zelis da narod misli, srecom to nece uspjeti jer sam ja to da demantiram lazi i ljudi su uvjek otvoreno mogli mene nazvati i pitati me i ja svakom odgovorim
nemam ja sta biti svjestan da je Calibra brza kad sam ja imao tu na toj stazi vrijeme auta 11.1 sa neispravnim boost controlerom i rupom na svakom saltanju i losim startom. to samo u tvojim snovima je on brzi. tko ista pravi i misli glavom nece slusat te gluposti
mojih 10 sekundi ne da nemogu ponoviti, vec moj auto moze ici i nisko u 10 i to jako dobro znam i to cu uraditi dogodine bez problema i uzivat cu gledajuci tvoju sjebanu facu luzeru
meni ti nemas sta pricat price, mozes jedino glumiti ovdje neku finocu i pokusavat na kako tako fin nacin iznjet svoje pravo ja, svoj pravi cilj i svoje prave gadosti. meni ti nemas sta objasnjavat, jer ja jako dobro znam koja se igra igra
pljunem ja na tebe i na tvoje prijatelje mostarce koji bi mogli izdati recimo neki prirucnik "kako se prodati za 10 eura", ili "umjetnost zuganja pod utjecajem dugogodisnje ljubomore"
ubi se ja od brige sto takvi nisu rekli lijepu rijec o meni, buahahahhaah
ja sam svoje ove godine pokazao, iako to nece priznati neki bitno je da jako dobro znaju da ja mogu pobjediti i Calibru i svakoga
velike ste mi face dok se morate tjesiti preko foruma i lagati sami sebe i sto je najcrnje, sve to sa tudjim kurcem lupati
i jos nesto, sto se tebe glavonja tice, Marin mi je rekao da takve uopce ne poznaje i da ste mu smjesni. ti lupas njegovim kurcem a i ne znas covjeka niti si mu zanimljiv niti mu mozes biti zanimljiv. bas si jadan majmune
kad postignes 10% onoga sto sam ja onda se javi, a do tada me sudi sa ljudima koji neznaju ni rastavit motor ni mjenjac, ahahha
i svakako pozdravi mamu od mene, reci joj da nije losa bila sinoc
RedLine je napisao(la):Normalno da je do organizatora!!! Gdje je policija,ovi sto udaraju su ih otjerali,gdje je hitna obavezna na svakoj manifestaciji,gdje je obezbjedenje???? Ne daju da se rostilja na pisti ali pijano dernecenje i podjebavanje ljudi,hodali goli po pisti,necu ja uvoditi red nego orgaizator njegava trka njegova pravila ???? Noke bgt...