Član
Ja fakat nisam ni bio tu.. Seji jos jedno kapa dolemuha je napisao(la):svaka cast silvestaru, svi ostali koji su bili gore crta..
Ja fakat nisam ni bio tu.. Seji jos jedno kapa dolemuha je napisao(la):svaka cast silvestaru, svi ostali koji su bili gore crta..
Davor_ je napisao(la):Upravo radi ovoga ja ne gledam SR nikada, uvjek SVO vrijeme provedem na dB i Style, cak i u OS sam (kao i u zivinicama) samo prosao pogledao auta izmedju trka i nazad!
Jer znam da UVJEK bude neko takmicenje u velicini pise
Mrva je napisao(la):Ja fakat nisam ni bio tu.. Seji jos jedno kapa dolemuha je napisao(la):svaka cast silvestaru, svi ostali koji su bili gore crta..
nisam mnogo ucinio.. zao mi sto bar tu nisam bio..muha je napisao(la):znao sam da cu nekoga zaboraviti, Ado burazeru tebi svaka cast takodjeMrva je napisao(la):Ja fakat nisam ni bio tu.. Seji jos jedno kapa dolemuha je napisao(la):svaka cast silvestaru, svi ostali koji su bili gore crta..
code: KR je napisao(la):Sto se tice organizatora,najveca greska je u tome sto su se za sigurnost race-a oslonili na policiju.
Ljudi ovo nije policija iz bivse drzave,ovo su notari i boli njih ***** za tucom da ih je dvadeset nece uletiti kad je gusto,scekat ce kraj da sve popisu i privedu koga,palica im jedino sluzi za podrpati se kad ih ledja zasvrbe.
muha je napisao(la):Mrva je napisao(la):Ja fakat nisam ni bio tu.. Seji jos jedno kapa dolemuha je napisao(la):svaka cast silvestaru, svi ostali koji su bili gore crta..
znao sam da cu nekoga zaboraviti, Ado burazeru tebi svaka cast takodje
ADO MOSTAR je napisao(la):muha je napisao(la):Mrva je napisao(la):Ja fakat nisam ni bio tu.. Seji jos jedno kapa dolemuha je napisao(la):svaka cast silvestaru, svi ostali koji su bili gore crta..
znao sam da cu nekoga zaboraviti, Ado burazeru tebi svaka cast takodje
Mrva svaka Čast i to se cijeni
Muha sutra možda naletim da te obiđem imam nekog posla u Sa pa možda doletim uglavnom zovem te ako dođem
muha je napisao(la):svi ste jaki na rijecima, i ovo je ono o cemu ja pricam, na tastaturi su svi najpametniji, kad cita covjek rekao bi pa nema sta ovi ljudi rade ovde trebaju biti vrhunski stratezi i naucnici..
jos jedna potvrda " virtualnog" mangupluka,
JA sam priletio da pomognem momku iz Sarajeva kojeg poznajem a koji je bio napadnut , i nisam gledao ko je okolo, sta ima , jel ima pistolj , noz, stangu..
Bolio me ***** u tom trenutku jer sam htio pomoci covjeku u nevolji, sa kojim se poznajem kao i sa 80% ljudi ovde na forumu, i kontam haj reko ako bude sranja ima nas pa cemo zajedno .. ali ***** , svi su ostali sa strane , na snimku se vide tacno ti ljudi koji su inace ovde na forumu kako stoje sa strane i gledaju....
svaka Vam cast.... virtuelni mangupi
svaka cast silvestaru, svi ostali koji su bili gore crta..