quattro je napisao(la):nelozim se na te gluposti , interesujeme kako ce ic talin golf od 260 ks
:icon_biggrin::icon_biggrin: trebam se jos sa tobom upoznati i da me uputis na par adresa pa da do iduceg ljeta napravim jos nesto....srdje KINGNurija je napisao(la):nastimo srdjan pritisak pa leti skoda a?
damko je napisao(la)::icon_biggrin::icon_biggrin: trebam se jos sa tobom upoznati i da me uputis na par adresa pa da do iduceg ljeta napravim jos nesto....srdje KINGNurija je napisao(la):nastimo srdjan pritisak pa leti skoda a?
Nurija je napisao(la):oj talin golf sa 260 konja 1.8 motor...to neka nova bomba u tz? mislim da nigdje vise ne lazu konje kao kod nas.... prvi smo makar u lazima yeahhh
HuKa je napisao(la):joj auto ima 200-220 ks max.... a sve ostalo su suplje rijeci....al treba sacekat da se vidi kako ce ic auto...to sto on ima tolko konja nije nikaka garancija da ce ic brzo...kako on to zamislja....a et vidicemo ga kad se potegnemo kako ce ic u odnosu na mojih jadnih 175 ks
Nurija je napisao(la):ja sam realan pratio sam na cnn-u bila neka emisija i kaze za 4 mj sastave svemirski broj .. a vidi huke mog ne moze vr a za 4 mj