Početnik
do pola 11 ce biti okAstra je napisao(la):iz zenice ide 6 auta,mi krecemo u 8 ujutru,pa se vidimo tamo.. i pitanje jedno... jaran hoce da mi se prijavi na db drag,da li to moze oko 10,pola 11 ? da ne moramo tako rano da krecemo
do pola 11 ce biti okAstra je napisao(la):iz zenice ide 6 auta,mi krecemo u 8 ujutru,pa se vidimo tamo.. i pitanje jedno... jaran hoce da mi se prijavi na db drag,da li to moze oko 10,pola 11 ? da ne moramo tako rano da krecemo
Ja se nisam ni s kime jos dog za neki kolektivni polazak, vjerovatno ce biti nesto. Bujruma vazda imaGreenDevil je napisao(la):imal bujruma za mene odakle i u kolko krecete ne znam gdje su Ciljuge
Ma moze se i u tri prijavit, nije bitno moglo je u Sarajevu sto ne i u Ciljugama...Astra je napisao(la):iz zenice ide 6 auta,mi krecemo u 8 ujutru,pa se vidimo tamo.. i pitanje jedno... jaran hoce da mi se prijavi na db drag,da li to moze oko 10,pola 11 ? da ne moramo tako rano da krecemo
SamiRX-8 je napisao(la):TrizeX jesi li vidio ima li mjesta za mene u autu ? I ja kasno postavih pitanje, ako nema onda nikome nista...mozda se i snadjem nekako na kraju
SamiRX-8 je napisao(la):Vjerujem, sigurno je bilo okupljanje ispred filozofskog ili negdje u gradu . Nema veze, i ja nisam znao odmah hocu li moci ici radi nekih ranijih privatnih problema, uglavnom ocekujem izvjestaje i slike od vas, lijepo se provedite