RCat je napisao(la):
dobro, ti za kamione i uzput svoje auto tim poliras. sad mi normalno umirujuci - koliko nam se isplati dati stotke u veoma skupe politure - meni licno ne. ovaj gore sonax se pokazao dobar svima, u njemackoj je lako doci do meguiars i number one. kupuje se ono sto dzepu odgovara. ja kad dam auto u salon polirati ostane cijeli dan kod njih, ja dobijem njihovog smarta za furanje i na kraju sam siromasnija za 200 eura. i to mi samo jednom godisnje padne na pamet. za ostale zelje sjaja, koristim ovo sto se svugdje moze kupiti. od tebe, kao profesionalca npr. i ocekujem da imas iskljucivo kvalitetne produkte. kad bi vidjela da vadis flasu sonaxa, bi vraga platila 200 eura :icon_rolleyes::lol:
Nisam ni rekao da sonax nije dobar , super je za one koji ce iskoristit slobodno vrijeme da malo srede auto. Al si u pravu,skupe su to igracke za svakodnevnu upotrebu , jebi ga nama treba uvjek pa kupujemo , nesto ovdje , nesto po njemackoj.
ako platis 200 eura gore , dobro si prosla , inace uzimaju od 400-500 .
Nisam profi , to ja za svoj cejf , ne volim vidjet dobro auto a usrano od kojekakvih tackica , sjena itd itd. I de boga ti ko me danas opra s Astrom na austrijskim tablama - tvoja reklama na zadnjoj sajbi ???
Haj govori