Član
Ja sam poslije VWa uzeo OpelaKolike su sanse da ce vlasnik vw vozila kao naredno vozilo uzet nesto drugo osim vw-a? Ne znam cemu uopce ova tema kad znamo sta ce biti na kraju.
Gesendet von meinem HT3 Pro mit Tapatalk
Ja sam poslije VWa uzeo OpelaKolike su sanse da ce vlasnik vw vozila kao naredno vozilo uzet nesto drugo osim vw-a? Ne znam cemu uopce ova tema kad znamo sta ce biti na kraju.
Ma jašta, troši 2 litra na 100km a mali servis mu je 20km.
Ne placa niko vise servis jer vise kosta, placaju ljudi koji sipaju bolje ulje i koji kupe kvalitetnije filtereJel te boli sto placas u najmanju ruku duplo vise mali servis, a imas manje vrednije auto?
Ne placa niko vise servis jer vise kosta, placaju ljudi koji sipaju bolje ulje i koji kupe kvalitetnije filtere
Jedino skuplji servis po defaultu je za talijane kojima je preporuka Selenia koja je skuplja
Ja mali servis za svoje auto mogu platit 45KM, mogu 90 a mogu i 190 to ne govori nista o autu nego o brizi za auto
Kupi golfa, to je sve 65KMma sipaju seleniu eto kao preporucuje se, i dizu je u nebo, a nista bolja od ostalih
ja sipam shell helix ultra diesel 5w40, iste specifikacije ko selenia za moj motor, 23,50KM litar, mislim da je cak i skuplje malo od selenie, al auto radi ljepse kolko hoces, pogotovo kad je hladno. mene mali servis dodje ovako nekako: 100-120KM ulje, filter zracni 20, naftni 20-50, uljni 20 i ako hocu filter kabine on dodje oko 50.. znaci oko 200KM, al ne zalim ni marke
Nisam ja tebe ništa uvrijedio, ako smatraš da jesam, onda si se prepoznao u tome. Vidi, to za potrošnju lažeš sam sebe, toliko ni po fabrici ne troši kombinovane.
I vozio sam ja i Golfa 4, i 307 je nivo iznad njega. Taj servis nema šanse da uradiš za 65, to ti kažu da su uradili i uzmu ti pare.
A to da djelovi kraće traju, ne bih se složio, peta godina od kako imam 307, promjenjena desna spona volana, krajnica i disk pločice nazad, ne znam kud bi manje.
Ovo mi je drugi Peugeot, ne bi ga ponovo kupio da mi nije valjao.
Evo kod mene 4.7 potrosnja,
mali servis 65KM
juce mijenjao zadnje diskove, disk plocice, kuglu naprijed, krajnicu 95KM ( Svenovo sa garancijom )
Zamijenio komplet mehanizam kvacila 20KM ( polovno )
Druk lezaj 18KM (novo)
Auto golf 4.
Nisam ja tebe ništa uvrijedio, ako smatraš da jesam, onda si se prepoznao u tome. Vidi, to za potrošnju lažeš sam sebe, toliko ni po fabrici ne troši kombinovane.
I vozio sam ja i Golfa 4, i 307 je nivo iznad njega. Taj servis nema šanse da uradiš za 65, to ti kažu da su uradili i uzmu ti pare.
A to da djelovi kraće traju, ne bih se složio, peta godina od kako imam 307, promjenjena desna spona volana, krajnica i disk pločice nazad, ne znam kud bi manje.
Ovo mi je drugi Peugeot, ne bi ga ponovo kupio da mi nije valjao.