nebito sad, bilo proslo, a pazio sam ja na semafor i na sebe i isto tako smo nas dvojica smo ostali sami, prozor mi je bio zatvoren i samo sam cuo kad smo bili na startu da je najavio finale a koliko sam upoznat u finalu se smije probiti klasa za 0.500sec. ISTO to je i Alen(drugi momak sto je ostao samnom u klasi) pomislio znaci ne samo ja.GocaS6 je napisao(la):a ti bi trebao gledati semafor i paziti na sebe a ne na ono što voditelj priča
Sto puta sam na forumu napisao ljudi pročitajte pravilnik da ne bude kasnije ovo ono jer će na utrci biti kasno! Što se i pokazalo u par slučajeva pa su se ljudi došli žaliti, neke su žalbe naravno bile uvažene, neke ne al ok sve 5.
andre306 je napisao(la):izgori bmw.......... i madzid u njemu........:lol::lol::lol::lol::lol:
guster je napisao(la):nebito sad, bilo proslo, a pazio sam ja na semafor i na sebe i isto tako smo nas dvojica smo ostali sami, prozor mi je bio zatvoren i samo sam cuo kad smo bili na startu da je najavio finale a koliko sam upoznat u finalu se smije probiti klasa za 0.500sec. ISTO to je i Alen(drugi momak sto je ostao samnom u klasi) pomislio znaci ne samo ja.GocaS6 je napisao(la):a ti bi trebao gledati semafor i paziti na sebe a ne na ono što voditelj priča
Sto puta sam na forumu napisao ljudi pročitajte pravilnik da ne bude kasnije ovo ono jer će na utrci biti kasno! Što se i pokazalo u par slučajeva pa su se ljudi došli žaliti, neke su žalbe naravno bile uvažene, neke ne al ok sve 5.
Opet kazem necu se ni raspravljat niti bilo sta drugo, za mene je to zavrseno samo sam dao primjedbu,isto kao sto sam i Guru-u rekao odmah dole. Kad sam mu objasnio sta se desilo, rekao mi je da je upozorio neke iz organizacije i voditelja zasto je to najavljivao.
U svakom slucaju zadovoljan sam najboljim vremenom Ibize za koji nisam ni pomislio da moze ici tako da sam iako za nesto love i 1. mjesto laksi al punoooooo zadovoljniji
pozzz
GocaS6 je napisao(la):Parovi se slažu prema vremenima znači najbrži sa najsporijim iz klase i tako sve do finala, i to da znate da mi ne dođete drugi put kako mene s ovim kako mene s onim :icon_eek:
SM chip tuning je napisao(la):pa slaganje paraova na osnovu brzi-sporiji i jeste borba protiv kalkulacija jer onaj ko najbrze vozi u krugu ako nema para bude lucky winner a ako i nije najbrzi a ima dobro vrijeme u klasi onda dobije najsporijeg iz klase i to mu je na nekin nacin nagrada i motiv da i dalje vozi nisko u svojoj klase jer ce mu biti lakse u svakom sledecem krugu.
Onaj ko nemoze voziti nisko u klasi nema sta ni da se trka i nema sta ni da ocekuju i to je EXTRA i odlicno pravilo i veoma je fer.