Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hvala , ma vjerujes da ne spavam kako treba radi boje i odluke gdje sta kako , cekao sam skoro 2 godine da dodjem do ovoga , da ovu svu robu iz kuce stavim na auto i konacno ofarbam i evo dosli su i ti dani abd nadam se da ce se sve zavrsiti kako treba
Evo ga malo se carlama , spremam se za finisiranje konacno , auto se farba krajem mjeseca pa se sve treba lagano pripremiti da to ide svojim tokom , prvo sam uglavio konzolu da vidim jel sve stima , pa sam onda odradio konacno tipku za sva 4 zmigavca i ja sam prezadovoljan , znaci abd sve ce da bude mrtva "fabrika" , sutra je novi dan auto ce da bude par dana kod plasticara da vidimo imali kakvih popusta sa bodykitom jer zelim da sve bude savresno da se sve skida fabricki bez nekih rigips sarafa i slicno , znaci sve po PS-u , abd slijedeci update ce biti u bronzi , toliko za sad od mene :123:
hehehe , evo sad je auto skoro pa rastavljeno , ostavio sam ga kod plasticara sad ce gosp. "PATAK" da odradi svoju caroliju i poslije toga idemo ozbiljno samo