Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo malo se skinulo plastika kao sto rekoh da olaksam lakireru i pored toga ovo su osjetljivi djelovi bolje da ja to poskidam i vratim
i takodje nasle su se neke cudne dimenzije u mojoj sobi , sad se lakse zaspe uz miris guma kontam dok mi felge ne dodju da pokiselim kupus u njih :lol:
dobre su nema sta to brate dragone samo jos da se vide i te fele sto treba da stignu
i naravno kad stignu da se vidi kako leze na autu sretno samo tako nastavi bice od tebe pravi tyuner hehe
OPC Formula 8x18 ET30 , napravile su male probleme koje moram rijesiti , prvi je da nesto huuuuuuuuuuuuci dok vozim to se moram vratiti kod vulkanizera da pitam sta je rec a takodje moze mi isto ovdje neko napisati ako zna sta moze biti problem , drugi je sto mi malo kaci pozadi al kad se bude lakirao to ce se rijesiti malo cemo joj izbuci zadnje obrve i treci problem je sto mi naprijed od one kugle ne mogu cepovi da se uglave e to nemam predstavu kako cu da rijesim osim da ih istucem cekicem :lol:
hvala brate , jos da napomenem da su i felge limited znaci sa omege Evo 500 koja je takodje kao OPCika izasla u ne znam koliko tacno primjeraka tako da sam sada u Fullu
kod tebe samo rariteti, i te gume se pitam kako si nasao:icon_smile:
bit ce odlicna astra kad ti zavrsis s njom, drago mi je da je nisi prodao
do sada bi je neki seljo skasio, to je sasvim sigurno