Legend
ErRoR je napisao(la):Da se razumijemo odma! Ja nikakve novce nisam trazio decku da plati, ja sam platio postarinu kada su mi vratili robu, i za to nisam nista rekao! Nakon toga on se meni javlja da sam ja go*no od covjeka, pocinje sa vrijeđanjem mene i brata, za sto ne vidim razlog, broj zadnji se vidi da je 0 u zivo na posiljci, eh sad jel problem onoga u mostaru sto nije uspio procitati broj, ili se doticni gospodin javio pa rekao da ga posiljka ne zanima, ili nekog drugog ja u to nebih stvarno ulazio. Samo mi nije jasno zasto je se on nasao uvrijeđen toliko da je poceo da vrijeđa mene i brata, te me na kraju krajeva stavlja u temu u kojoj sam najmanje zasluzan da budem! Lijepo smo dogovorili cijenu, i spustio sam mu cijenu na kraju, tusio me 10 dana, oce nece, pa bi ovo, pa nebi, pa bi opet, pa onda ovako onako, ajd sve ok, i na kraju ovako... Nemam nista drugo reci nego HVALA VELIKO, za mene je dokazao kakav je covjek i kako zrelo razmislja, i stvarno mislim da nemam potrebu da se pravdam, i bilo sta vise pisem! Za mene je ovo gotov slucaj!
Nikad ti svoj traMvaj neces imati...