raptor je napisao(la):nisam imao broja tvog..al napravio sam ona dva i stojala su i bacio sam nakraju...nem oras uzeti nije frka necu umrijeti zbog 4km al odsad samo preko banke radim uplati dokazi i dobivas
boss_C200 je napisao(la):raptor je napisao(la):nisam imao broja tvog..al napravio sam ona dva i stojala su i bacio sam nakraju...nem oras uzeti nije frka necu umrijeti zbog 4km al odsad samo preko banke radim uplati dokazi i dobivas
pa jesam li te nazvao, dosao s autom do tebe, platio ti 2 prijvjeska 5 KM, ajd reko uredu je, zijanio si onaj jedan pa da pola-pola platimo taj jedan... :icon_question:
nisi imao mog broja, pa imas li moj broj u privatnim porukama :icon_question: znas li moj nick pa da mi napises da si napravio privjeske i da ti ponovo dam broj :icon_question: pusti lafinu bacio privjeske...
raptor je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):raptor je napisao(la):nisam imao broja tvog..al napravio sam ona dva i stojala su i bacio sam nakraju...nem oras uzeti nije frka necu umrijeti zbog 4km al odsad samo preko banke radim uplati dokazi i dobivas
pa jesam li te nazvao, dosao s autom do tebe, platio ti 2 prijvjeska 5 KM, ajd reko uredu je, zijanio si onaj jedan pa da pola-pola platimo taj jedan... :icon_question:
nisi imao mog broja, pa imas li moj broj u privatnim porukama :icon_question: znas li moj nick pa da mi napises da si napravio privjeske i da ti ponovo dam broj :icon_question: pusti lafinu bacio privjeske...
ja imam svoju cijenu to je tvoj problem sto si dao 5km,nisam ih ni trazio ,al uredu je ,a nemam ja tebe sta zvati...ja se cupam radim,ti vozas merc od 30000KM ja vozam biciklo sobno...tako da si trebo pitat jel gotovo ja isti dan napravio..a jesam bacio...sta ce mi......ja ne bacam "lafine" ja sto sam rekao istina je...pozz
Deyo je napisao(la):Naravno.
Little Dragon je napisao(la):ajde nemate sta komentarisati ja sam stavio i gotovo , ako vas bas zanima nacrtat cu vam u paintu o cemu se radi , nije opste do para ja sam potrosio pola goriva od tih para skoro sto sam dobio to mi ne igra nikakvu ulogu , samo kazem za dogovor kako treba ispostovati onako kako se dogovorimo , buraz otidji ti u cevapdzinicu gdje su cevapi hajmo reci 6km pa daj covjeku 3 eura pa vidi reakciju , znaci ako je 6km 6km je ne moze biti nikako ni 3 eura ni 30 kuna itd itd , kao sto rekoh nije neka prasina al ne volim kad se ne dog sve kako treba , ako ja ispostujem do kraja sve ocekujem to i sa drugi strane radilo se o zvaki ili kamionu