Igor Kovacevic je napisao(la):Clan NeverMind mi je ponudio da mi proda krovne nosace za Touraeg, ja pristao. Bilo je potrebno da mi to posalje za Podgoricu ( ima 4 autobusa dnevno ). On naravno pristao, dogovorili se za placanje da mu istim busom vratim pare ili preko Western union-a da mu uplatim, a on odmah podigne. Od 27.06. covjek me vrtio 100 puta, slao poruke na mob kao SAD IDEM DA SALJEM, ZAKASNIH NA AUTOBUS, NECE DA UZMU POSILJKU, ne znam ni sta vise nije pricao.
Pripazite se sa kim posluje. Ima svakakvih osoba ( ne mogu reci ljudi, jer nisu ljudi ).
Pozdrav za sve normalne
Igor Kovacevic je napisao(la):Clan NeverMind mi je ponudio da mi proda krovne nosace za Touraeg, ja pristao. Bilo je potrebno da mi to posalje za Podgoricu ( ima 4 autobusa dnevno ). On naravno pristao, dogovorili se za placanje da mu istim busom vratim pare ili preko Western union-a da mu uplatim, a on odmah podigne. Od 27.06. covjek me vrtio 100 puta, slao poruke na mob kao SAD IDEM DA SALJEM, ZAKASNIH NA AUTOBUS, NECE DA UZMU POSILJKU, ne znam ni sta vise nije pricao.
Pripazite se sa kim posluje. Ima svakakvih osoba ( ne mogu reci ljudi, jer nisu ljudi ).
Pozdrav za sve normalne
tarik_91 je napisao(la):Igor Kovacevic je napisao(la):Clan NeverMind mi je ponudio da mi proda krovne nosace za Touraeg, ja pristao. Bilo je potrebno da mi to posalje za Podgoricu ( ima 4 autobusa dnevno ). On naravno pristao, dogovorili se za placanje da mu istim busom vratim pare ili preko Western union-a da mu uplatim, a on odmah podigne. Od 27.06. covjek me vrtio 100 puta, slao poruke na mob kao SAD IDEM DA SALJEM, ZAKASNIH NA AUTOBUS, NECE DA UZMU POSILJKU, ne znam ni sta vise nije pricao.
Pozdrav za sve normalne
Isti clan mi dodje joystick za ps evo ima vise mjeseci...jbte 20KM, ne treba biti supak
Pozdrav za sve normalne
buki_pit je napisao(la):Mislim da je NeverMind korektan momak samo nije se on trebao upustati u bilo kakav dogovor jer cim je vidio 4 poruke na forumu nista od toga