Ja msm da sam winner
Pa da opet krenem
Specijalni taho za drzave u kojima ni na jednom putu brzina nesmije prelaziti 100km/h u tadasnje vrijeme je to bio japan
Lampice za sva moguca upozorenja na tahu(bilo moguce dobiti samo za englesko trziste)
Raznovrsne centralne konzole
Specijalna edicija volana i rucice mjenjaca za golf 2 od firme momo
Plocica kod cd playera takodje sa svim upozorenjima(u americi u ovlastenom servisu sadasna cijena je oko 300% )
Originalna boja za branike koja je dolazila uz golf 2 uz doplatu.
Full kozne oplate za golf 2 4 vrata
Votex rubnjaci
Dual fuel taho,tj vozilo pogonjeno pored normalnog goriva i sa E85
Taho za elektro golfa i jettu
Fabricki smoked zmigavci za edition one
Ultra rare flair golf(inace svi misle da postoji samo flair jetta)
Koni stelujuci ovjes za golf 2,stela se visina,tvrdoca..
OEM upgrade muzike
Uploaded with ImageShack.us
Nova ganjc sasija narucena(msm nije pravi rare ali je MOGUCE ipak i dan danas dobiti novu sasiju)
Cool zar ne
Takodje naletio sma na jos mali milion stvari od kojih mi je najzanimljivija rally maska ali za 2 okrugla fara tacnije raspored rebara i broj je isti kao na rally masci samo ova je za okrugle farove.Slike sutra da bude zanimljivije.
Sve gore nabrojane stvari su full OEM i to je provjereno vec
Pa da opet krenem
Specijalni taho za drzave u kojima ni na jednom putu brzina nesmije prelaziti 100km/h u tadasnje vrijeme je to bio japan
Lampice za sva moguca upozorenja na tahu(bilo moguce dobiti samo za englesko trziste)
Raznovrsne centralne konzole
Specijalna edicija volana i rucice mjenjaca za golf 2 od firme momo
Plocica kod cd playera takodje sa svim upozorenjima(u americi u ovlastenom servisu sadasna cijena je oko 300% )
Originalna boja za branike koja je dolazila uz golf 2 uz doplatu.
Full kozne oplate za golf 2 4 vrata
Votex rubnjaci
Dual fuel taho,tj vozilo pogonjeno pored normalnog goriva i sa E85
Taho za elektro golfa i jettu
Fabricki smoked zmigavci za edition one
Ultra rare flair golf(inace svi misle da postoji samo flair jetta)
Koni stelujuci ovjes za golf 2,stela se visina,tvrdoca..
OEM upgrade muzike
Uploaded with ImageShack.us
Nova ganjc sasija narucena(msm nije pravi rare ali je MOGUCE ipak i dan danas dobiti novu sasiju)
Cool zar ne
Takodje naletio sma na jos mali milion stvari od kojih mi je najzanimljivija rally maska ali za 2 okrugla fara tacnije raspored rebara i broj je isti kao na rally masci samo ova je za okrugle farove.Slike sutra da bude zanimljivije.
Sve gore nabrojane stvari su full OEM i to je provjereno vec