dzinn16v je napisao(la):Cuo sam za ove farove samo neznam tocno sta....a prekidac imam u kuci...a vidio sam ih par u zivotu,ali naravno samo prekidac...funkciju nisam vidio ni u jednoj duji da radi...
lhasa_green_beast je napisao(la):Ja sam vidio ovu motorsport lopticu mjenjaca..i bio sam u velikom iskusenju da je maznem ali nisam...
Sarajlic je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):Ja sam vidio ovu motorsport lopticu mjenjaca..i bio sam u velikom iskusenju da je maznem ali nisam...
:lol::lol::lol: kralj.U nas u gradu ima dosta dvica sa stvarno dosta tih manje-vise rare detalja,a koliko samo ljudi imaju rijetkih felgi na autima a uopste neznaju na cemu se voze i sl.Za njih je to samo prevozno sredstvo
Sarajlic je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):Ja sam vidio ovu motorsport lopticu mjenjaca..i bio sam u velikom iskusenju da je maznem ali nisam...
:lol::lol::lol: kralj.U nas u gradu ima dosta dvica sa stvarno dosta tih manje-vise rare detalja,a koliko samo ljudi imaju rijetkih felgi na autima a uopste neznaju na cemu se voze i sl.Za njih je to samo prevozno sredstvo
lhasa_green_beast je napisao(la):Jeli ikad dolazio fabricki, passat 3 wolfsburg edition. Ima jedan u Mostaru (bedzevi odradjeni vec) i ima edition one naljepnice i onu boju ljubicastu :icon_rolleyes:
lhasa_green_beast je napisao(la):Jeli ikad dolazio fabricki, passat 3 wolfsburg edition. Ima jedan u Mostaru (bedzevi odradjeni vec) i ima edition one naljepnice i onu boju ljubicastu :icon_rolleyes:
ArminM je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):Jeli ikad dolazio fabricki, passat 3 wolfsburg edition. Ima jedan u Mostaru (bedzevi odradjeni vec) i ima edition one naljepnice i onu boju ljubicastu :icon_rolleyes:
da meni tako dirnes obicnu naljepnicu koju sam stavio na auto ruke bi ti polomio, kamoli da skines neki detalj kao sto su rare bedzevi ili ne znam sta drugo:icon_mad::icon_mad:
ArminM je napisao(la):rekao si bedzevi vec odradjeni, tako da stojim iza onog sto sam napisao,znam kakav je to ruzan osjecaj, meni su busili gume i fkt je to glup osjecaj, kad dodjes do auta a gume off, ili da tako fali neki detalj
al necu da idemo u off:icon_exclaim: