Član
nedzadr je napisao(la):SeJo je napisao(la):danas sam video jednog Fire and Ice ocuvan full, kao da je tel iz fabrike izasao :icon_smile: srce mi ko rusia kad sam ga video xD :lol::lol:
Fire and Ice San svakog vozaca Golfa :icon_smile: i moj licni san
GolFanatiCars je napisao(la):ima moj radni kolega F&I golfa GTD TD+i u losem je stanju sav u nitnama i sarafima i truho al kasno je ga sad dizat iz padova
SeJo je napisao(la):Porschefan je napisao(la):.nOKe je napisao(la):kazu da je fabricki, ja prvi put vidim i ne znam za sta sluzi.. pa ako neko od vas zna, nek napravi quote i nek napise..
Je li to možda nekakva oznaka (ili signalna lampica) za kuku, je li moguće da je na dvici bila euro-kuka . :icon_question:
imam ja to na jetti ... ma sijalicica pali se kad upalish 4 zmigavca
dzinn16v je napisao(la):podesavanje farova i centralna nije RARE uopce....
Liga je napisao(la):U sustini ima dosta stvari koje i nisu neki RARE, problem je jedini u tome, za koje podrucje je auto pravljeno tj. koja se oprema preferira na tom terenu... Tako da imamo ono sto je BAS iz fabrike izaslo a imamo i u zavisnosti od opreme auta i podruzcja na koje se distribuira, te firma koja je dobila na tenderu da radi i proizvodi odredjene dijelove za taj model... Sto znaci da ono sto je nama RARE, nije u USA ili obratno...
Da... pa jesu li ti se do neki dan se cudili OD KUD servo na mk2... :lol: a da ne spominjem ABS i ostalo... :lol:.nOKe je napisao(la):nama je generalno "problem" sto smo imali TAS, a ti su golfovi bili bas goli ko pistolj .. jedino ovo uvoz
dzinn16v je napisao(la):ma ja...npr mexico farova nema na mapi a uopce isu rare jer je svaki golf za mexicko trziste imao te farove....
Ubiti rare je recimo happic stakla ili recimo el.siber,jer ti dijelovi nisu dolazili na modelima predvidenim za nrko odredeno trziste...