nodiash je napisao(la):Normala deyo hondai drajver:icon_biggrin:...postavi danas kako je ispalo i cijenu...ja cu uzet svejedno...samo nedaj da onaj stavlja ikakve FC Chelsea oznake
nodiash je napisao(la):Normala deyo hondai drajver:icon_biggrin:...postavi danas kako je ispalo i cijenu...ja cu uzet svejedno...samo nedaj da onaj stavlja ikakve FC Chelsea oznake
nenad je napisao(la):I ja bi 1 ali bez nicka, glupo mi da mi ime pise na majici
trizex je napisao(la):nenad je napisao(la):I ja bi 1 ali bez nicka, glupo mi da mi ime pise na majici
Napokon da neko to uoci I ja sam protiv nickova, kakvo brendiranje, nisam otisao na neku lafo konferenciju da moram nositi name-tag. I ne razmisljate o tome da to sigurno i komplikuje sav proces kad ispada svaka majca individualna, a poenta je da uradimo nesto standardizirano. I manite se toga da svako sebi stampa pojedinacno, opet ce da budu na kraju i razlicite majce i sve, i nismo nista postigli onda, to smo mogli raditi i bez dogovaranja ikakvog.
I definitivno sam za to da bude ona prva kombinacija sto je AdnanSa predlozio, samo bez acab gluposti i nicka, pa nek kosta koliko kosta, nije poenta da napravimo nesto od 5 km bagatele mislim da se slazemo da je bolje uzeti i kvalitetnije majce koje se mogu nosati i mimo SRova i sl. , i da se uradi nesto lijepo, a ne plainwhite t-shirt s par slova na sebi
P.S. A zasto smo pozurili odjednom ovoliko, zar nije bilo bolje otvoriti recimo konkurs u trajanju par dana da svi koji imaju neki prijedlog prijave svoju viziju te majce pa da onda glasanjem odaberemo?
trizex je napisao(la):Ma ne znam, to mi je nickom bas nesto suhveli....ja sam sve koje sam i upoznao i prepoznao, prepoznao po njihovim autima, tako ide najlakse.....a sad da idem bas eventom i nekome prilijecem eeeeeej, djesi nodiashu kujo stara (dobro, to mogu svejedno ,al' to nije bitno ) nesto mi bas ne godi...al' ajd, ja narucim onu bez nicka i mirna bosna
@buly, oky, samo eto ja sam u svakom slucaju i za skuplju varijantu, nek je i 25-30 km, ali da stvarno valja, i majca i izrada.
trizex je napisao(la):Napokon da neko to uoci I ja sam protiv nickova, kakvo brendiranje, nisam otisao na neku lafo konferenciju da moram nositi name-tag. I ne razmisljate o tome da to sigurno i komplikuje sav proces kad ispada svaka majca individualna, a poenta je da uradimo nesto standardizirano. I manite se toga da svako sebi stampa pojedinacno, opet ce da budu na kraju i razlicite majce i sve, i nismo nista postigli onda, to smo mogli raditi i bez dogovaranja ikakvog.
I definitivno sam za to da bude ona prva kombinacija sto je AdnanSa predlozio, samo bez acab gluposti i nicka, pa nek kosta koliko kosta, nije poenta da napravimo nesto od 5 km bagatele mislim da se slazemo da je bolje uzeti i kvalitetnije majce koje se mogu nosati i mimo SRova i sl. , i da se uradi nesto lijepo, a ne plainwhite t-shirt s par slova na sebi
P.S. A zasto smo pozurili odjednom ovoliko, zar nije bilo bolje otvoriti recimo konkurs u trajanju par dana da svi koji imaju neki prijedlog prijave svoju viziju te majce pa da onda glasanjem odaberemo?
bulex je napisao(la):pa ja i jesam za skuplju variantu.... ja sam npr uzeo svoju maju... gotivnu i da na nju stampam... da bude gotivno a ne samo da nosim kad krenem na neki race... vec da mogu i na poso