badboy je napisao(la):The_Dag je napisao(la):Duhan nije učino sedždu Allahu, i ja ga pržim pred očima![]()
Ma brate mili,onaj ćejf uz jutarnju kahvu kad je pripalim nebi dao za dunjaluk,poslije jela...a pogtovo uz ramazan poslije iftara kad me okine mmmmmm.Ma ćejf ba...jos pogotovo kad sam u Sarajevu ljeti kod rođaka.Ujutro ustanem,sjednem na balkon,čitavo Sarajevo vidim,kahva miriše,Sarajevo miriše,upalim sevdalinku i zapalim cigaru...jooooooooooooooooooooooooooooooj meraaakaaaa
kad hodza moze mogu i ja :lol::lol::lol::lol:
Potpis!dami2580 je napisao(la):ja nisam nikad u zivotu niti cu![]()
Limpi je napisao(la):Nemojte ici u hrvatsku na more, nego u tursku, egipat i dimite do mile volje
Ne pusim cigare, ali isto mi dodje, kao da sam pusac, stalno smrdim na cigare, pasivni pusac u maltene svakoj kafani... a podrzavam zakon :icon_smile:
Astra je napisao(la):Potpis!dami2580 je napisao(la):ja nisam nikad u zivotu niti cu![]()
The_Dag je napisao(la):Duhan nije učino sedždu Allahu, i ja ga pržim pred očima![]()
Ma brate mili,onaj ćejf uz jutarnju kahvu kad je pripalim nebi dao za dunjaluk,poslije jela...a pogtovo uz ramazan poslije iftara kad me okine mmmmmm.Ma ćejf ba...jos pogotovo kad sam u Sarajevu ljeti kod rođaka.Ujutro ustanem,sjednem na balkon,čitavo Sarajevo vidim,kahva miriše,Sarajevo miriše,upalim sevdalinku i zapalim cigaru...jooooooooooooooooooooooooooooooj meraaakaaaa
Komentiram zakon o nepušenju jer je uglavnom uveden zbog 'zdravlja' nacije . a ovo što sam nabrojao jednako loše utječe na zdravlje i okolinu kao i cigarete.GOLF TZ je napisao(la):emir_89 je napisao(la):Rozimacak je napisao(la):super light ronhil..već dugo dugo .i djelomično sam protiv zabrane !!
Mislim da bi trebalo zabranit alkohol i kavu u birtijama jer je obadvoje štetno za zdravlje..a debele bi trebalo izvagat na ulazu i zabranit im da ulaze u restorane zbog toga što nemaju potrebe jesti i loše djeluju na okolinu..itd ..itd:icon_smile:
tebi cigare izjele mozak. vise ne znas ni sta pises...![]()
haha....jes vala....razlika izmedju toga da se zabrane cigarete i toga sto ti kazes da se zabrani kafa je ta sto cigarete stete onom pored a kafa koliko ja znam jos ne.....:icon_smile: ja lika sta pise
Potpis!Astra je napisao(la):ja nisam nikad u zivotu niti cu![]()