da i 550i ima 4.4 motor ako poredi neka poredi istu snagu a ne 150 konja jace auto... Eto nek ga poredi sa 4.4 v8 sa 400konjaM550d ima 3.0 motor druze (tri turbo)
Tezina auta , tezina......kakvi crni net podaci,pa za saxa mog pise 8 sec a negdje cak i 8 i po,a ja sa startom od zajebancije slozim 7 i nes sitno.kako god i za tog e 46 2.0 150 konja nisi upravu,stavi dva prava vozaca,realne uslove pa ces vidjeti rezultate i rs ti je naveo masu masu primjera pravih atmosveraca tako da bez uvrede,tvoja tvrdnja ne pije vodu...poz
4.8 je atmo u e60da i 550i ima 4.4 motor ako poredi neka poredi istu snagu a ne 150 konja jace auto... Eto nek ga poredi sa 4.4 v8 sa 400konja
Ma ko voli dizelase,ja samo kazem sta znaci turbo,atmosferac je tuta bio benzin ili dizel.Uostalom vas 0.5% internet benzinaca niste ni vidjeli kako ide pravi benzinac tj v8,v10 itd.Sve internet znalci,cast izuzecima.De lockajte temu ba jer je na forumu 0.5% ljubitelja benzinaca a ostatak je slijepo zaljubljenih dizelasa... Da se iz dizela moze izvuci surova snaga ljudi bi pravili ferari,maserati,lamborghini,formulu 1 i mnoga druga vozila sa dizel motorom. Lamborghini je koristio dizele samo dok je traktore pravio....
Pa da nam objasnis tu formulu. Ali samo ako imas adekvatno znanje i podlogu, a tvoje obrazovanje je u tom slucaju bitno.A to je bitno zbog? Jesam ja pogrešno napisao ovo što sam napisao?
Druze ajd malo oladi. Jesi ti vidio kako ide V8 i V10?Ma ko voli dizelase,ja samo kazem sta znaci turbo,atmosferac je tuta bio benzin ili dizel.Uostalom vas 0.5% internet benzinaca niste ni vidjeli kako ide pravi benzinac tj v8,v10 itd.Sve internet znalci,cast izuzecima.
Jesam od s500,audi 4.2,do M6 od rodjaka,tj dok je bio kod njega,bijeli iz Zenice.Druze ajd malo oladi. Jesi ti vidio kako ide V8 i V10?
Ma danas su svi turbo