novine ko novine, smeće obično, njima je važno da to zvuči bombastično, a ne gledaju po kome gaze...
a onaj narod što tamo komentariše, ma nije to niko pametan, samo besposleni debili kojima je najlakše osuditi bilo koga, a nikad se ne zna šta ti se može desiti, ili čak možda najbolje krenuti od sebe, ma večina ima neke poroke ali svoj prljavi veš niko ne iznosi...
znao sam Žana lično, to je bio jedan divan momak, uvijek vedar i nasmijan, čovjek koji ti u trenu popravi raspoloženje i pored svega toga dobar i savjestan vozač..
više puta sam vozio pored njega i vrlo dobro znam da taj momak nikad nikome nije zasmetao u saobračaju, volio je brzu vožnju kao i svi mi, trkao se često kao i večina nas ali najbolje se vidi na onim klipovima da su to noćne trke kada nema puno saobračaja i da su večinom u manje urbanom dijelu grada...
slažem se da treba smanjiti gas po gradu, jer su okolnosti nepredvidive i sve je puno lakše kad voziš sporije, ali eto nikad ne znate kad vam je zapisano, evo jedan divan momak, ni kriv ni dužan, glupo kao da ti cigla padne na glavu i ubije te...
hvala Bogu pa nas ima koji smo ga znali pa možemo lijepo govoriti o njemu, jer ako je iko zaslužio onda je to Žan...
Sretno Žane.