Član
ljudi mislim da je sve ovo otislo malo predaleko. Vjerujte, i meni je zao koliko i svima vama, i sve bih dao da se sve ovo nije nikad ni desilo, medjutim bilo je dosta slicnih situacija sto se tice avaza i njihovih clanaka i, nazalost, nikad niko nista nije uspio uciniti protiv njih...
Najbolji primjer su nam i nedavno odrzani izbori kada je stranci SBB-a glavni adut bio 'Dnevni Avaz' dok je na kontra strani bila stranka SDA koja je preko avaza uvijek bila u 'blatu'... Ako SDA kao politicka vecina u BIH nije uspjela zadrzati tu vodu, a ima simpatizera, mogu slobodno reci, minimalno 40x vise nego NAS onda zaista mislim da ni mi nemamo nikakve sanse...
nemojte me pogresno shvatiti, ali treba dobro promisliti pa reagovati :123:
Najbolji primjer su nam i nedavno odrzani izbori kada je stranci SBB-a glavni adut bio 'Dnevni Avaz' dok je na kontra strani bila stranka SDA koja je preko avaza uvijek bila u 'blatu'... Ako SDA kao politicka vecina u BIH nije uspjela zadrzati tu vodu, a ima simpatizera, mogu slobodno reci, minimalno 40x vise nego NAS onda zaista mislim da ni mi nemamo nikakve sanse...
nemojte me pogresno shvatiti, ali treba dobro promisliti pa reagovati :123: