U kratkom vremenu sam vozio i Megana i 6icu, pa mogu da primjetim da se Golf bolje vozi. Krenimo od toga da je 3x pregledniji od Megana. Mjenjac dosta lakse ide u brzine, precizniji je i ima kraci hod. Dosta bolje lezi u krivinama. Za udobnost ne mogu nista reci jer Golf je bio na 17kama pa je osjetio svaku rupicu ali sjedista su lijepo profilisana i dobro se sjedi u njima. A sto sam rekao da je uzitak voziti Golfa sa grijacima u sjedistima, navigacijom, parking senzorima i kamericama,... jeste. Stvarno imas osjecaj da si u automobilu vece klase. Ne favorizujem Golfa, i Megan je odlican automobil. Prelijepo izgleda, ima veci gepek, ekonomicniji motor, jeftiniju nabavnu cijenu, ... A sto se tice 207ice imao sam priliku da je vozim i jeste bolja od Pola u toj klasi, vrata su enormno velika pa kad pokusavas da ih otvoris na parkingu a automobil stoji do tebe moras se provlaciti na sjediste, da ne napominjem onaj ko hoce da sjedne nazad nema sanse (pricam za model sa 3 vrata). Takodje jako lijep automobil i odlicno uradjen unutra. Sa tim 1.4 HDI motorom stvarno smjesnu potrosnju ima, al da mu fali snage, fali. Nisam pristrasan, ne vozim automobil od 200 konja nego objektivno govorim.