Član
Samo kod simanica.moju peticu 90ks digao na 138ks mjerenjo na njegovim valjcima.tako da moj savjet samo kod njega i nemas brige...
Btw koja ti je.oznaka motora
To je Neno nogom valjak gurao da ti nabaci još 15tak konja
Samo kod simanica.moju peticu 90ks digao na 138ks mjerenjo na njegovim valjcima.tako da moj savjet samo kod njega i nemas brige...
Btw koja ti je.oznaka motora
Haha jes jes.dobro ga je pogurao.preko steleTo je Neno nogom valjak gurao da ti nabaci još 15tak konja
Izdvojite malo vremena, poslusajte i naucite nesto
Cip na cipAko su najbolji eto mene odma. Ako mi naprave da auto ide bolje nego sad ja cu platiti duplo
Egr off , odradjen izduv , drugi turbo I dizne zdravih I sigurnih 150ks , I afr veoma bogat!Izgleda da je doslo vrijeme i na chip, vozim Golfa 5 1.9 77kw, vidio sam na piku i na fb XenonCarbonGarage iz Bijeljne rade chipovanje i kod njih je neikh 300 KM bez dyno-a, a sa dynom 400 KM za moje auto i snaga bi bila nekih +40hp, a ima i u Sarajevu, sto je meni lakse, jer zivim u Sarajevu TimChipTuning kod kojeg je takodje 300 KM i on kaze da bi bilo +50hp.
Da li neko zna ove navedene i ako ima neko nekoga boljeg, po mogucnosti iz Sarajeva, nek preporuci.
Šta se sve radi prilikom remapiranja odn "čipovanja" da se dobije tako drastično povećanje snage, npr. sa 100 na 140 KS.
Koji sve parametri se mjenjaju. Ako je u pitanju samo ubrizgavanje goriva šta je sa dovodom zraka i ispuhom. Kako se može toliko povećat snaga bez fizičke izmjene usisa, intercoolera, ispuha ili cak turba ?
Možda je pitanje glupo ali osobno ne znam kako djeluje taj remap. Molim konkretan odgovor.
Šta se sve radi prilikom remapiranja odn "čipovanja" da se dobije tako drastično povećanje snage, npr. sa 100 na 140 KS.
Koji sve parametri se mjenjaju. Ako je u pitanju samo ubrizgavanje goriva šta je sa dovodom zraka i ispuhom. Kako se može toliko povećat snaga bez fizičke izmjene usisa, intercoolera, ispuha ili cak turba ?
Možda je pitanje glupo ali osobno ne znam kako djeluje taj remap. Molim konkretan odgovor.
I izađe te to jedno 1.000€Egr off , odradjen izduv , drugi turbo I dizne zdravih I sigurnih 150ks , I afr veoma bogat!
Pozdrav!
NC Chip Tuning
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Bolje da izadje 1000e I da ne boli glava ?I izađe te to jedno 1.000€