Pozdrav drustvo ,evo i mene opet ,sa nekim updateom . Prije neki dan su kupljena kozna sjedista od alfe 147 dobro poznate nam
po sjedista se islo skoro 400 km u susjednu hrvatsku ,jer ih nije bilo ni za lijeka u bosni , tamo su upasana odma prednja a stara bacena
fuj staro i ruzno
a onda je uglavenja zadnja klupa i sve skompletirano ,sada jos ostaje fino je osvjezit necim da joj se vrati sjaj ali trazim dobro sredstvo i jos je ubaceno podno osvjetljenje i u retrovizore kad se otkljuca ili otvore vrata ,ja mislim da je coming/leaving home ili kako vec ,fazon sa noviji auta i extra je fazon ,pogotovo sad kad je sve mokro
i ubacena je "plafonjera" od alfe 147 navodno je ista kao od sportinga ,ali bila ili ne ja sam prezadovoljan sad imam 6 dioda i pravo lijepo i ravnomjerno osijava a ne smeta ocima,dok je ona stara glupa sa 3 ubijala u oci i svjetilia samo u sredinu
Sve u svemu zadovoljan sam uradjenim , sa sjedistima sam dobio jos nesto opreme sto nisam imao ,podesavanje sjedista po dubini, za lumbalni dio ili kako vec ,2 airbaga iako nisu skopcani .