Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
RE: fiat bravo 1.9JTD by Elmir,UPDATE =) radi se radi
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO svaka cast e nek si ga sklopio vise,eto vidis dodze tvojim mukama kraj,nego sad da si dosao do zenice da pijemo onu kahvu :icon_smile:
auto sam jutros u 8 vozio na praonu da ga operu pa lakireru, farba mi ga mirza grabus.. odvukao sam ga, vec je krenuo, nisam nista jos uslikao to cu tek kad zavrsim.. finish.. auto se predobro ponasa, sve mi je s maree, i mjenjac mi je bio otisao, evo maloprije dosao dole od mehanicara skidao sjedista i pokupio i sredisnju konzolu da mogu namontirati gore kod grabusa, kad auto ofarbam moram opet odvuc mehanicaru dole da malo pregleda i utegne sve, posto mi lupka nesto u desnom tocku.. pregledat ce sve ponovo i zamijeniti, i jos ce namontirati rucke od maree i volan od istog.. prezadovoljan sam svime.. slike TEK kad ga izvucem s farbanja..
evo slike, prije 3 dana je auto doslo meni u ruke, do jucer sam stimao ostale sitnice sto je trebalo i napokon je auto gotovo.. postavljena centralna konzola s naslonjacem, steke vrata od maree, dosta jos sitnica.. sad za sad samo ove 3 slike sto sam nabrzinu maloprije uslikao kad sam se s puta vracao
registracija mi je za 2 sedmice, moram vidjeti da posudim ako nebudem imao od koga onda cu parkirati paa skupiti i registrovati, kad skinem registraciju onda OBAVEZNO xenoni idu gore.. moram jos uslikati rucke i unutrasnjost pa cu postaviti.. hvala na lijepom komentaru
bas gledam na facebook slike i reko eno ga nije napravio update na forumu,kad ono jest,heh. Fkt fino izgleda bravo,dobro je upasovano koliko se moze vidjeti sa slika, ljepsi je ovako puno. kad uhvatis vremena daj nam jos slika. I da,umalo da zaboravim,neka je sa srecom sa novim/starim autom:icon_smile: