Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
RE: fiat bravo 1.9JTD by Elmir,UPDATE =) radi se radi
hvala svima na lijepim komentarima.. u auto od sad pa do kraja mog zivota samo JA sjedim na vozacevom mjestu .. jos cu detaljno uslikati sve ovako sam samo na brzinu da stavim update da se vidi da sam zavrsio sve.. aa felge one fabricke nemogu jos staviti radi ljetnih guma ali ako se neprodaju do isteka registracije ostavit cu ih sebi, ali bi bas volio da nadjem musteriju da mogu platiti bar policu osiguranja keshom a ostalo na rate.. da mi je naci musteriju bilo bi dobro
hvalaaaaaa =) pa vjeruj da je i meni dosta bolji nego prije.. kad sam mjenjao centralnu konzolu vidio sam djekove i kablove provucene vec za elektricne retrovizore, a na marei su oni pa cu i njih prebaciti sebi, imaju i dugmici na konzoli pa da nestoje za ukras malo cu se iducih dana pozabaviti da i to dovedem u red
RE: fiat bravo 1.9JTD by Elmir,UPDATE =) radi se radi
e čekao sma dugo ovaj update da vidim i vidim extra je ispalo...svaka čast elmire tebi i tvojim majstorima za sve ovo...i drago mi je baš zbog tebe...sve najbolje ubuduće..pozzzz