Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
RE: fiat bravo 1.9JTD by Elmir,UPDATE =) radi se radi
hvala svima na pozitivnim komentarima.. evo uslikao sam maloprije centralnu konzolu sto sam postavio s naslonjacem, dosta je proljepsalo auto iznutra, jos spojit aBd elektricne retrovizore to mi je prvo u planu.. kao sto ste vidjeli na onim prvim slikama na prednjoj karambolci su lajsne ostale crne, inace kod maree i onaj donji kao nastavak na karambolci je crn ali sam ja rekao lakireru da mi ofarba radi pragova posto su kod mene pragovi od HGT a tacno u liniju idu ti "nastavci" pa mi je ovako extra ispalo.. imao sam ponudu nudio mi je da mi ofarba sve lajsne i na karambolci i bocne ali posto idem na crno-sivu kombinaciju, zatamljeno auto a i felge ce biti tamne nisam htio, ovako mi je puno ljepse.. bice tu jos svasta aBd, evo 2 slike sto sam konzolu uslikao i jedna slika rucki na vratima, moje su bile bas ofucane, ispucane auto mi se preporodilo s novim ruckama :lol: sad mi auto po izgledu bas vuce na HGT jer su mu i zmigavci siri, a i blatobrani kao u HGT-a, jos i pragovi, spojler na gepeku :lol: licit ce ovo na nesto aBd samo lakapo..
buraz bit ce to extra dobro,ne brinem se ja,kad si do sad ovo sredio i ubuduce ces,samo naprijed i neka je sa srecom. znam koliko ti auto znaci,i koliko si se namucio da ga dovedes ponovo u ovo stanje.
ma mogu mislit kako ce izgledat,bit ce perverzno sigurno,u to ne sumnjam uopste. Ganjaj Arnesa,cim dodje fataj ga,dok se nije predomislio,znas kakav je:icon_biggrin:
nove felge pazarene, TSW 16-ke, prednje 7.5j zadnje 9j.. evo slike sa brava sa kojeg je pazareno, u toku sedmice ih stavljam na svog fiakera pa cu detaljno slikati, nadam se da se vama svidja, ja sam odusevljen msm da ce predobro stajati na mojoj boji auta
u potrazi sam za koznim sjedistima, sportskim oprugama(u kompletu s plinskim amortizerima da pase na fiat bravo JTD), dok se malo oporavim leci ce xenoni a ima se jos planova hejber, ugl auto zauvijek ostaje kod mene pa ce se malo po malo sta i raditi, to sam definitivno nakon svega odlucio.. malo sam se nabrijao i na SM chip pa cemo vidjeti do kraja ljeta hocu li se odbrijat sve u svemu samo lakapo